ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 9:10:39π.μ.
17
Ιανουαρίου

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έφτασε στο Βελιγράδι μετά την απέλαση από την Αυστραλία

Κατηγορία Αθλητικά

Δείτε τις φωτογραφίες από την άφιξη του τενίστα στη σερβική πρωτεύουσα

Ο κορυφαίος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς έφτασε σήμερα στο Βελιγράδι με πτήση από το Ντουμπάι, μετά την απέλασή του από την Αυστραλία και τον σάλο με τη νόσησή του και την εγκυρότητα των πιστοποιητικών του.

 

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο Τζόκοβιτς έφτασε στο αεροδρόμιο της σερβικής πρωτεύουσας λίγα λεπτά μετά τις 12:00 (τοπική ώρα) σήμερα.

 

 

Κόσμος τον περίμενε στο αεροδρόμιο με σημαίες.

 

Σημειώνεται πως το δικαστήριο της Μελβούρνης απέρριψε την ένσταση του Νόβακ Τζόκοβιτς ώστε να μην ισχύσει η απέλασή του από την Αυστραλία.

 

Η πλευρά της κυβέρνησης της Αυστραλίαςστάθηκε στις απόψεις του Τζόκοβιτς για το εμβόλιο, αλλά κυρίως για τις επιπτώσεις που θεωρούν πως θα έχει η παραμονή του στη χώρα λόγω της δημοφιλίας του, κυρίως στους αντιεμβολιαστές που θα ακολουθήσουν «το δικό του παράδειγμα», εννοώντας πως ο Σέρβος αποδεδειγμένα δεν τήρησε καν τα πρωτόκολλα όταν νόσησε από κορονοϊό.

 

 

https://twitter.com/locosfut?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1483041997661290498%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbeast.gr%2Fsports%2Farthro%2F8207920%2Fo-novak-tzokovits-eftase-sto-veligradi-meta-tin-apelasi-apo-tin-afstralia-kosmos-ton-perimene-sto-aerodromio

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 45 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα