ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 12:13:14μ.μ.
18
Μαρτίου

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενεργοποιήσει άμεσα τη «βόμβα» με τον Κώστα Αντετοκούνμπο

Κατηγορία Αθλητικά

Ο διεθνής Έλληνας σέντερ βρίσκεται έχει συμβόλαιο με τη Φενέρ

 

Τη «βόμβα» με την απόκτηση του Κώστα Αντετοκούμπο και μάλιστα άμεσα φέρεται πως θέλει να ενεργοποιήσει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα στην Basket League.

 

Βέβαια ο Κώστας Αντετοκούνμπο εξακολουθεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε το οποίο και υπέγραψε τον περασμένο Δεκέμβριο ωστόσο τον τελευταίο ενάμιση μήνα όχι μόνο δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά βρίσκεται και εκτός 12άδας στην τουρκική ομάδα. Κάτι που ενδεχομένως να διευκολύνει την αποδέσμευσή του.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta οι «πράσινοι» εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του 25χρονου διεθνούς μπασκετμπολίστα προκειμένου να τον αποκτήσουν άμεσα ώστε να βοηθήσει την ομάδα του «τριφυλλιού» στη Basket League. Άλλωστε δεν θα μπορεί να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς της Euroleague, σε οποιαδήποτε ομάδα της διοργάνωσης και αν βρεθεί.

 

Φυσικά το ενδεχόμενο μια τέτοιας μεταγραφής δεν θα αφορά μόνο τη φετινή σεζόν, αλλά θα αποτελέσει έναν ακόμα παίκτη ο οποίος θα μπορεί να στελεχώσει τον ελληνικό κορμό που θέλει να φτιάξει ο Παναθηναϊκός για την «επόμενη ημέρα» του συλλόγου.

 

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχει αγωνιστεί φέτος σε 8 ματς της Euroleague και μέτρησε κατά μέσο όρο 4.8 πόντους και 1.2 ριμπάουντ ανά 10:45 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 82% στα δίποντα και 59% στις βολές.

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=skdt853EDig

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

Διαβάστηκε 27 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα