ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 3:08:36μ.μ.
06
Ιουλίου

Ο Τσόλακ έκλεισε στη Ρέιντζερς και ο ΠΑΟΚ «τρέχει» για τον αντικαταστάτη του

Κατηγορία Αθλητικά

Θέμα ωρών είναι η οριστικοποίηση της μεταγραφής του

 

Θέμα ωρών είναι η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Αντόνιο Τσόλακ στους Ρέιντζερς, με τον ΠΑΟΚ να βάζει στα ταμεία του ένα ποσό που θα ξεπεράσει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, μετά τη νέα πρόταση που κατέθεσε η ομάδα της Γλασκόβης και στην οποία προβλέπονται και μπόνους 500.000 ευρώ.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κροάτης επιθετικός ετοιμάζει τις βαλίτσες του και θα αναχωρήσει άμεσα από το Άπελντοορν προκειμένου να ταξιδέψει στη Γλασκόβη και να ολοκληρωθεί το deal των «ασπρόμαυρων» με τη φιναλίστ του UEFA Europa League.

 

Ο 28χρονος επιθετικός πρωτοήρθε στην Τούμπα από την Ριέκα πριν από περίπου δύο χρόνια και αφήνει τη Θεσσαλονίκη έχοντας γράψει 38 συμμετοχές, στις οποίες πέτυχε 4 γκολ, ενώ μοίρασε και 2 ασίστ με τη φανέλα του δικεφάλου. Επίσης ως δανεικός στη Μάλμε είχε 40 συμμετοχές, με 19 γκολ και 3 ασίστ.

 

«Τρέχει» για τον αντικαταστάτη του
Ο Ζοσέ Μπότο και ο ΠΑΟΚ είναι σε αναζήτηση για τον «εκλεκτό» που θα πλαισιώσει τον Νέλσον Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης.

 

Οι «ασπρόμαυροι» θα δώσουν μάχη με τον… χρόνο για τον αντικαταστάτη του Κροάτη, καθώς σε δύο εβδομάδες θα ταξιδέψουν στην Βουλγαρία για να αντιμετωπίσουν την Λέφσκι Σόφιας, με τον Νέλσον Ολιβέιρα να είναι ο μόνος διαθέσιμος επιθετικός (ο Γιώργος Κούτσιας ήταν με την Εθνική Κ18 στους Μεσογειακούς Αγώνες και θα μπει μετά την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη).

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 26 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα