ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 8:44:06μ.μ.
14
Ιανουαρίου

Ολυμπιακός: Σενάρια για νέα επιστροφή μετά το Μανωλά -Τα δεδομένα της «βόμβας» (photos+video)

Κατηγορία Αθλητικά

Ολυμπιακός: Μετά την επιστροφή του Κώστα Μανωλά, δημοσιεύματα του εξωτερικού αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν ακόμα μια περίπτωση... παλιού γνώριμου.

Η επιστροφή του Κώστα Μανωλά, φαίνεται άνοιξε την όρεξη στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, προκειμένου να επαναφέρουν στον Πειραιά κι άλλους ποδοσφαιριστές, που άφησαν το σημάδι τους, στους «ερυθρολεύκους».

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αγγλικά και σέρβικα δημοσιεύματα, στον Ολυμπιακό εξετάζουν τα δεδομένα, για την επιστροφή του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στο λιμάνι.

 

Μάλιστα, όπως τονίζεται, άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδος έχουν ήδη επικοινωνήσει με την πλευρά του Σέρβου μέσου της Κρίσταλ Πάλας, προκειμένου να γίνουν γνωστές οι προθέσεις του.

 

 

Ο 30χρονος χαφ αγωνίζεται τα τελευταία πέντε χρόνια στην Αγγλία με τους «κυανέρυθρους» του Λονδίνου και μάλιστα είναι ένας από τους αρχηγούς του συλλόγου, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

 

 

 

https://www.youtube.com/channel/UCwPg36wEzFGDRiHLC0WJfFw

 

 

Πηγή:newsbomb.gr

Διαβάστηκε 27 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα