ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 - 5:56:40π.μ.

banner468x60

06
Σεπτεμβρίου

Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Η κακοκαιρία Daniel βάζει εμπόδια στα πληρώματα και στους οργανωτές

Κατηγορία Αθλητικά

Με δυσκολία έγιναν οι αναγνωρίσεις των ειδικών διαδρομών – Ανυπόστατες οι φήμες για ματαίωση του αγώνα

 

Η κακοκαιρία Daniel που πλήττει μεγάλο τμήμα της χώρας οδήγησε και στην τροποποίηση του προγράμματος αναγνωρίσεων των ειδικών διαδρομών από τα πληρώματα που συμμετέχουν στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

 

Η ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας, όπου και ένα μεγάλο ποσοστό ειδικών διαδρομών του Ακρόπολις, επηρεάζεται ήδη από τη Δευτέρα (4/9) από την κακοκαιρία. Η διοργάνωση παρακολουθεί διαρκώς την εξέλιξή της και με γνώμονα την κατά το δυνατόν μικρότερη ταλαιπωρία των πληρώματων τροποποίησε το πρόγραμμα της ημέρας, επιτρέποντας τις αναγνωρίσεις στην ειδική διαδρομή Ταρζάν που ήταν προγραμματισμένες για αύριο Τετάρτη, αντί της Παύλιανης, όπου έχει εκδηλωθεί ισχυρή βροχόπτωση.

 

Η σημερινή ημέρα (6/9) αναγνωρίσεων περιλαμβάνει περάσματα και από τις ε.δ. Καρούτες και Ελευθεροχώρι, ενώ το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας θα αποφασιστεί αργότερα, απόψε.

 

Αργά το απόγευμα της 5/9/23 η οργάνωση δημοσίευσε δελτίο πληροφοριών με το οποίο μετέφερε την διεξαγωγή του Shakedown αντί της Πέμπτης, για αύριο Τετάρτη, ενώ άλλαζε και πάλι το πρόγραμμα των αναγνωρίσεων, με την ειδική (7/10) Παύλιανη να παραμένει κλειστή σε μια προσπάθεια να προστατευτεί η ποιότητα του οδοστρώματος. Τελικά, λίγες ώρες μετά το δελτίο πληροφοριών ακυρώθηκε και η διαδικασία του Shakedown παραμένει προγραμματισμένη για την Πέμπτη 7/9 στις 08:00 το πρωί.

 

Σε κάθε περίπτωση η οργάνωση του αγώνα παρακολουθεί τις μετεωρολογικές εξελίξεις με ιδιαίτερη προσοχή και βρίσκεται σε ετοιμότητα για να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε συνθήκη, ενώ κάποιες φήμες για ματαίωση του αγώνα θεωρούνται ανυπόστατες.

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 926 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα