ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 5:47:40π.μ.
05
Νοεμβρίου

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την αποστολή για τον Ολυμπιακό ο Γιοβάνοβιτς

Κατηγορία Αθλητικά

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των πράσινων για το ντέρμπι

 Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή (6/11) τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Super League 1 έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα τον στείλει στο +13 από τον αιώνιο αντίπαλό του και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε με ικανοποίηση την ομάδα του να ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το παιχνίδι χωρίς να προκύπτει κάποιο απρόοπτο πρόβλημα.

 

Οι πράσινοι είναι κυριολεκτικά τέλειοι ως τώρα στο πρωτάθλημα αφού σε 10 αγώνες έχουν πάρει 10 νίκες. Επίδοση που αποτελεί, παράλληλα, το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας τους. Λογικό είναι, επομένως, ο ενθουσιασμός να βρίσκεται στα ύψη και οι οπαδοίς τους να περιμένουν πώς και πώς το ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους.

 

 

Ένα ντέρμπι στο οποίο ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει, φυσικά, διαθέσιμο τον Αϊτόρ που τραυματίστηκε σοβαρά στον χιαστό, αλλά και τον Πούγγουρα, ο οποίος όμως είχε απουσιάσει και από τα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Πρόκειται, δηλαδή, για μια αναμενόμενη απουσία, με τον Γιοβάνοβιτς να μην έχει να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

 

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με την προπόνηση του Σαββάτου (5/11), μετά το τέλος της οποίας ο Σέρβος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής.

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 47 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα