Εκτύπωση αυτής της σελίδας
25
Σεπτεμβρίου

ΠΑΟΚ: Έρχονται ανακοινώσεις για τη νέα Τούμπα – Στα 160 εκατ. το κόστος της

Κατηγορία Αθλητικά

Εξελίξεις για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ αναμένονται αυτή την εβδομάδα.

Ανακοινώσεις για τη νέα Τούμπα ετοιμάζεται να κάνει ο ΠΑΟΚ, καθώς έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Live Sport», η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα ανακοινώσει το χρονοδιάγραμμα των εργασιών κατεδάφισης της Τούμπας και τα τρία σχέδια που προτείνουν οι αρχιτέκτονες για τη μορφή που θα έχει το νέο γήπεδο του συλλόγου.

 

Στον ΠΑΟΚ έχουν στα χέρια τους το masterplan και τα τρία προσχέδια για τη νέα Τούμπα από τις εταιρίες Salfo και Populous. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ σε συνεργασία με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη μελετούν εξονυχιστικά τις προτάσεις και δεν αποκλείεται να κάνουν τις δικές τους παρεμβάσεις για τη βελτίωση των σχεδίων.

 

Το επόμενο βήμα είναι η διαβούλευση με τους φίλους της ομάδας, προκειμένου να γίνει η επιλογή του σχεδίου πάνω στο οποίο θα ξεκινήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ. Ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει αυτή η επιλογή θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

 

Βάσει των πρώτων υπολογισμών το κόστος της νέας Τούμπας εκτιμάται πως θα φτάσει ή μπορεί και να ξεπεράσει τα 160 εκατ. ευρώ. Ολόκληρο το ποσό θα καλυφθεί από τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έχει δεσμευτεί γι’ αυτό στον κόσμο της ομάδας.

 

 

Η χωρητικότητα της του νέου γηπέδου θα είναι κοντά στους 35.000 θεατές.

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 50 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)