Εκτύπωση αυτής της σελίδας
08
Ιουνίου

ΠΑΟΚ: Έτοιμος να υπογράψει επέκταση συμβολαίου ο Ζίβκοβιτς

Κατηγορία Αθλητικά

Η διοίκηση του Δικεφάλου του βορρά θέλει να βάλει ρήτρα στο συμβόλαιο του Σέρβου μεσοεπιθετικού

Tι ακριβώς συμβαίνει με την υπόθεση της ανανέωσης του Σέρβου μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, που αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη διοίκηση του «Δικεφάλου».

 

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σερβία, είναι έτοιμος να επεκτείνει το συμβόλαιό του έως το 2023, με τις ετήσιες οικονομικές απολαβές του να φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ. Δηλαδή θα διπλασιάσει τα χρήματα που εισπράττει βάσει του διετούς συμβολαίου που έχει με τους «ασπρόμαυρους».

 

Παράλληλα, η διοίκηση του ΠΑΟΚ θέλει να βάλει ρήτρα στο συμβόλαιο του Σέρβου μεσοεπιθετικού, που στο υπάρχον συμβόλαιο δεν υπάρχει, προκειμένου να προλάβει τυχόν ενδιαφερόμενες ομάδες τους επόμενους μήνες.

 

Τα ίδια δημοσιεύματα στη Σερβία αναφέρουν πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου σκέφτεται να αλλάξει θέση στον Σέρβο μεσοεπιθετικό και να τον χρησιμοποιεί πίσω από τον επιθετικό, σε ρόλο επιτελικού μέσου.

 

Σημαντικό ρόλο στο που θα παίζει ο Ζίβκοβιτς θα παίξουν και οι καλοκαιρινές μεταγραφές, καθώς επίσης και οι αποφάσεις του Ρουμάνου τεχνικού, για τους παίκτες που θα μείνουν στο ρόστερ και αυτούς που θα αποχωρήσουν.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 107 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)