ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 8:06:37π.μ.
06
Σεπτεμβρίου

ΠΑΟΚ: Τις δύο μεγαλύτερες «μεταγραφές» στην ιστορία του συλλόγου κυνηγάει ο Σαββίδης

Κατηγορία Αθλητικά

Ποια θα είναι η πραγματική ενίσχυση για τους Θεσσαλονικείς

 

Η μεταγραφική περίοδος οδεύει σιγά-σιγά προς το τέλος της και για την Ελλάδα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ περιμένουν να δουν αν θα υπάρξει κι άλλη ενίσχυση, αφού ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει και ένα 10άρι, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης αντιλαμβάνεται ότι η πραγματική ενίσχυση δεν θα είναι ένας ή δύο επιπλέον παίκτες και κυνηγάει τις δύο μεγαλύτερες «μεταγραφές» στην ιστορία του συλλόγου.

 

Η ισοπαλία με τον Άρη στο τοπικό ντέρμπι σήμανε την πρώτη απώλεια βαθμών για τον δικέφαλο του βορρά, ο οποίος είναι στο -2 από την κορυφή. Και επειδή είναι πολύ νωρίς ακόμη, η βαθμολογία δεν παίζει κανένα ρόλο αυτή τη στιγμή. Αυτό το καταλαβαίνουν και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι όμως θέλουν μεταγραφές. Περιμένουν, δηλαδή, από τον Ιβάν Σαββίδη να ενισχύσει το ρόστερ στις μέρες που απομένουν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

 

 

Είναι πιθανό κάτι τέτοιο; Είναι, αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Και ο λόγος δεν είναι το γεγονός ότι αδιαφορεί. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει και έχει αποδειχθεί και από τα λεφτά που έχει βάλει και συνεχίζει να βάζει όλα αυτά τα χρόνια. Ο λόγος που το μυαλό του Σαββίδη αυτή τη στιγμή δεν είναι στις μεταγραφές, είναι επειδή σκέφτεται τις δύο σημαντικότερες στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Δύο «μεταγραφές» που πραγματικά θα προσφέρουν όσο δεν πρόσφερε ποτέ κανείς ποδοσφαιριστής στους ασπρόμαυρους.

 

Γήπεδο και προπονητικό κέντρο

 

Πρόκειται, φυσικά, για το γήπεδο και το προπονητικό κέντρο. Ο Σαββίδης έχει ήδη προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ… Τον έκανε πρωταθλητή, τον έκανε κυπελλούχο όχι μία και δύο φορές αλλά περισσότερες, τον έκανε τα τελευταία χρόνια… ισότιμο συνομιλητή των τριών μεγάλων της Αθήνας. Τον μετέτρεψε σε μια ομάδα που ξεκινούσε και ξεκινάει τη σεζόν χωρίς να… φοβάται να πει ότι στοχεύει στο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, το αν θα το κατακτήσει ή όχι, είναι άλλο θέμα.

 

Ένας παράγοντας, επομένως, που αποπλήρωσε τα χρέη, καθάρισε οικονομικά την ΠΑΕ, φτιάχνοντας παράλληλα μια ομάδα που κατέκτησε τίτλους, αυτό που θέλει πλέον είναι να αφήσει και παρακαταθήκη. Κληρονομιά. Να αφήσει έργο που μπορεί να αλλάξει την ιστορία του ΠΑΟΚ και αυτό θα επιδιώξει μέσω του γηπέδου και του προπονητικού κέντρου. Δύο «μεταγραφές» πολύ πιο σημαντικές από ένα 10άρι, έναν χαφ ή έναν πλάγιο μπακ…

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

Διαβάστηκε 23 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα