ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 11:40:03π.μ.
28
Νοεμβρίου

Πεδίο μάχης οι Βρυξέλλες μετά την ήττα του Βελγίου από το Μαρόκο

Κατηγορία Αθλητικά

Η αστυνομία μετά από αρκετή ώρα κατάφερε να διαλύσει το εξαγριωμένο πλήθος που κατέστρεψε ότι έβρισκε μπροστά του

Βίαια επεισόδια ξέσπασαν σε περιοχές των Βρυξελλών μετά την νίκη του Μαρόκου επί του Βελγίου με 2-0 στο Μουντιάλ που διεξάγεται στο Κατάρ.

 

Η αστυνομία μετά από αρκετή ώρα κατάφερε να διαλύσει το πλήθος ρίχνοντας νερό υπό πίεση, ενώ απαγόρευσε την κυκλοφορία σε πολλούς δρόμους.

 ACAVAGEL2

Δείτε εικόνες καταστροφής στην πόλη όπου στεγάζονται και τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα περίμενε κανείς να υπήρχε μια καλύτερη οργάνωση ώστε να είχε αποφευχθεί αυτό το χάος.

 

«Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο τα επεισόδια που ξέσπασαν σήμερα το απόγευμα. Η αστυνομία έχει ήδη επέμβει αποφασιστικά. Συμβουλεύω τους υποστηρικτές να μην έρχονται στο κέντρο της πόλης. Η αστυνομία χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για τη διατήρηση της δημόσιας τάξης» αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter ο Δήμαρχος των Βρυξελλών, Φιλίπ Κλος υπογραμμίζοντας ότι κάλεσε την αστυνομία να προβεί σε συλλήψεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 27 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα