ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 10:50:48π.μ.
29
Αυγούστου

Super League 1: Νίκη – θρίλερ στο 96′ για τον ΠΑΟΚ επί του Ατρόμητου

Κατηγορία Αθλητικά

Τελικό αποτέλεσμα 2-1 στην Τούμπα με δύο γκολ στις καθυστερήσεις

 

Οπως με τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα, έτσι και με τον Ατρόμητο, ξανά στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ σκόραρε νωρίς και όλα έδειχναν ότι θα έκανε το 2×2 επικρατώντας με 1-0, αλλά στις καθυστερήσεις έγιναν τρελά πράγματα, με τους Περιστεριώτες να ισοφαρίζουν στο 92′ με τον Τζοβάρα και τους γηπεδούχους να σκοράρουν ξανά στο 96′ με τον Νάρεϊ και να παίρνουν τη νίκη.

 

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, προσπάθησε να πιέσει και στο 9′ ζήτησε πέναλτι για χέρι του Χατζηϊσαΐα σε κεφαλιά του Ίνγκασον, με τον διαιτητή να βλέπει τη φάση στο VAR και να δείχνει την άσπρη βούλα, από όπου στο 11′ ο Κούρτιτς εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0.

 

Έτσι, όπως και με τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα, οι Θεσσαλονικείς πήραν από νωρίς το προβάδισμα και στο 24′ πλησίασαν στο 2ο γκολ με τον Τόμας που βρέθηκε απέναντι από τον Γιαννιώτη, ο οποίος όμως απέκρουσε. Όπως και να έχει, ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και είχε και κάποιες προσπάθειες με τον Βιεϊρίνια ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, διάστημα στο οποίο οι φιλοξενούμενοι δεν φάνηκαν καθόλου.

 

Οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στο β’ μέρος και να κάνουν κάτι καλό επιθετικά αλλά όσο κι αν το ήθελαν δεν τα κατάφερναν, με τους γηπεδούχους από την άλλη πλευρά να έχουν πολύ καλή ευκαιρία για να κλειδώσουν το τρίποντο στο 65′, όταν ο Γιαννιώτης έκανε μεγάλη επέμβαση σε κοντινή κεφαλιά του Ζίβκοβιτς.

 

Ο Ατρόμητος, επομένως, παρέμενε ζωντανός αλλά έτσι όπως έπαιζε οι πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα ήταν λίγες και έγιναν ελάχιστες στο 82′, αφού έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κιβρακίδη με 2η κίτρινη κάρτα για το μαρκάρισμα στον Τσαούση. Τρία λεπτά μετά, ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε για το γκολ του Ολιβέιρα αλλά τελικά αυτό ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ του Μπίσεσβαρ, με το 1-0 να παραμένει.

 

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι αυτό θα ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, ήρθαν οι καθυστερήσεις του παιχνιδιού για να επικρατήσει η… τρέλα! Αρχικά, στο 92′ οι Περιστεριώτες πάγωσαν την Τούμπα με τον Τζοβάρα που πρόλαβε τον Κοτάρσκι μετά την κεφαλιά-πάσα του Σουάρεθ, για να λυτρωθεί τελικά ο δικέφαλος του βορρά στην τελευταία φάση, στο 96′, όταν ο Ζίβκοβιτς σέντραρε, ο Νάρεϊ έκανε το γύρισμα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Γιαννιώτη για το 2-1!

 

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (75′ Σάστρε), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Κούρτιτς, Ντάντας (76′ Μπίσεσβαρ), Αουγκούστο (81′ Σοάρες), Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς, Τόμας (63′ Ολιβέιρα).

 

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας, Σουάρεθ, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κουέν, Μουνίθ (94′ Οικονομίδης), Ρομπάιγ (62′ Κάρτανσον), Κλωναρίδης (80′ Τζοβάρας), Τζαβίδας (62′ Ροτάριου).

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

Διαβάστηκε 37 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα