Εκτύπωση αυτής της σελίδας
03
Μαΐου

Τελικός Europa League: Με 9.500 φιλάθλους στο Γκντανσκ της Πολωνίας

Κατηγορία Αθλητικά

Η είδηση αυτή δημιουργεί ορατές ελπίδες για τελικό με κόσμο και στο Champions League

Είναι γεγονός! Οι φίλαθλοι επιστρέφουν στα ευρωπαϊκά γήπεδα… πάνω στην ώρα, ενόψει των μεγάλων συναντήσεων της αγωνιστικής περιόδου, όπως είναι ο τελικός του Europa League.

 

Η UEFA ανακοίνωσε ότι το ματς που είναι προγραμματισμένο για τις 26 Μαΐου (22:00, CosmotesportsHD) θα διεξαχθεί με όριο 9.500 φιλάθλων στις εξέδρες του «Gdansk Stadium» στην ομώνυμη πόλη της Πολωνίας!

 

Μετά και το τελικό «ΟΚ» από τις πολωνικές Αρχές, αποφασίστηκε να ανοίξει το γήπεδο τις πύλες του κατά ένα ποσοστό της τάξης του 25% (41.620 η συνολική χωρητικότητα), για να φιλοξενήσουν το σπουδαίο παιχνίδι, στο οποίο θα βρίσκεται όπως όλα δείχνουν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (μετά το 6-2 κόντρα στη Ρόμα στον πρώτο αγώνα) και μία εκ των Άρσεναλ – Βιγιαρεάλ (2-1 υπέρ του Κίτρινου Υποβρύχιου στην Ισπανία).

 

Πλέον, η είδηση αυτή δημιουργεί ορατές ελπίδες για τελικό με κόσμο και στο Champions League, ματς που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη τρεις ημέρες αργότερα (29/5) από το παιχνίδι στο Γκντανσκ.

 

Ως προς το τι θα ισχύσει με τη μετακίνηση των οπαδών, δεν έχει υπάρξει προς το παρόν σαφής ενημέρωση Αντιλαμβάνεται κανείς, όμως, ότι μετά και τα πρόσφατα σκηνικά στο Μάντσεστερ από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ, η UEFA και οι Αρχές θα εξετάσουν διπλά όλα τα ενδεχόμενα για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια σε επίπεδο Covid κι όχι μόνο, ιδιαίτερα σε περίπτωση αγγλικού «εμφυλίου» στον τελικό.

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 126 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)