ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2025 - 1:20:49π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49
12
Οκτωβρίου

«Το αποτέλεσμα ήταν θετικό αν και θέλαμε τη νίκη»

Κατηγορία Αθλητικά

Την προσπάθεια των παικτών του και το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στα προκριματικά, κράτησε ο Κλαούντιο Ρανιέρι μετά το 1-1 της Ελλάδας στην Φινλανδία.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό αν και θέλαμε τη νίκη. Πάντως (αυτό το αποτέλεσμα) ήταν μια αρχή», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα και συνέχισε αναφερόμενος στην επιλογή του Καρέλη: «Δουλεύω λίγες μέρες με τους παίκτες μου, αλλά τον είδα σε πολύ κατάσταση και θεώρησα ότι πρέπει να τον χρησιμοποιήσω».

 

«Έγινε ένα πρώτο βήμα. Μέσα από τη δουλειά θα καταφέρουμε να παίξουμε όπως θέλω, αλλά σημασία έχει και το πως μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα η ομάδα», ανέφερε για τον τρόπο παιχνιδιού της Εθνικής.

 

 


πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 249 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα