Εκτύπωση αυτής της σελίδας
24
Ιανουαρίου

UEFA: Παραμένουν αποκλεισμένες οι ομάδες της Ρωσίας από τις διοργανώσεις της

Κατηγορία Αθλητικά

Δεν υπήρξε συμφωνία στη συνάντηση των δύο πλευρών

Αξιωματούχοι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ρωσίας ταξίδεψαν στη Νιόν και συναντήθηκαν με ομολόγους τους της UEFA με στόχο να σταματήσει ο αποκλεισμός των ομάδων της χώρας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά τελικά αυτό δεν θα γίνει αφού οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν πουθενά.

 

Από τη στιγμή που άρχισε ο πόλεμος στην Ουκρανία η Ρωσία έχει απομονωθεί και σε αθλητικό επίπεδο, αφού οι ομάδες της, τόσο οι σύλλογοι όσο και η εθνική, έχουν αποκλειστεί από τις διοργανώσεις της UEFA.

 

Δεν προκαλεί έκπληξη, επομένως, το γεγονός ότι αντιπροσωπεία της ρωσικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ταξίδεψε στη Νιόν για να τα πει με τους ανθρώπους της ευρωπαϊκής. Έκπληξη θα ήταν αν υπήρχε απόφαση για επιστροφή των Ρώσων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και όντως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, αφού ενημερώθηκαν ότι οι ομάδες τους θα παραμείνουν αποκλεισμένες.

 

Για την UEFA, άλλωστε, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αποφασίσει κάτι διαφορετικό από τη στιγμή που ο πόλεμος παραμένει σε εξέλιξη και η Ρωσία έχει αποκλειστεί και από τις FIFAκαι ΔΟΕ, ενώ δεν επιβεβαιώνονται τα όσα διαρρέει η ρωσική πλευρά για νέα συνάντηση τον Φεβρουάριο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 29 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)