ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 9:39:11π.μ.
24
Απριλίου

"Γέλιο χωρίς σύνορα" του Andrew Horton

Κατηγορία Σινεμά

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με το Hellenic American University (Nashua, NH, USA) παρουσιάζουν σε πρώτη προβολή το ντοκυμαντέρ "Γέλιο Χωρίς Σύνορα" (Laughter Without Borders) του Andrew Horton.

Το ντοκυμαντέρ παρουσιάζει το έργο του οργανισμού "Κλόουν Χωρίς Σύνορα", ο οποίος στέλνει κλόουν σε όλο τον κόσμο για να ψυχαγωγήσουν παιδιά που ζουν σε δυσχερή περιβάλλοντα, όπως είναι οι καταυλισμοί προσφύγων.

 

Το "Γέλιο Χωρίς Σύνορα" γυρίστηκε από τον Andrew Horton το καλοκαίρι του 2016 στους προσφυγικούς καταυλισμούς γύρω από τη Θεσσαλονίκη, ακολουθώντας το οδοιπορικό μελών του οργανισμού Κλόουν Χωρίς Σύνορα από την Σουηδία.

 

Την φωτογραφία και το μοντάζ του ντοκυμαντέρ υπογράφει ο Brady Foster, που υπήρξε φοιτητής του Horton στο Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα.

 

Ο Andrew Horton και ο Σουηδός κλόουν Jonas Sjogren θα παρευρεθούν στην προβολή για να παρουσιάσουν την ταινία και να συζητήσουν με το κοινό.

 

Η προβολή και η συζήτηση που θα ακολουθήσει θα πραγματοποιηθούν στα Αγγλικά.

 

Που και πότε

Ελληνοαμερικανική Ένωση > Κέντρο Αθήνας
Διεύθυνση: Μασσαλίας 22 Τηλέφωνο: 2103680900

 

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017, ώρες: 19:00


Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

 

 

πηγή: artandlife.gr

Διαβάστηκε 230 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα