ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 4:17:51π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
20
Μαΐου

Γυρίζουν ταινία την εξαφάνιση του μοιραίου αεροπλάνου MH370

Κατηγορία Σινεμά

Μοιάζει απίστευτο και όμως είναι αληθινό, αφού ήδη εκδόθηκαν και διαφημιστικά φυλλάδια που μοιράστηκαν στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών... Η τραγική ιστορία της εξαφάνισης του Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών, που «χάθηκε» μαζί με τους 239 επιβάτες του στις 8 Μαρτίου, θα γίνει σύντομα ταινία από τον Ινδό σκηνοθέτη Rupesh Paul.

H ιστορία της πτήσης MH370 θα γίνει μια ταινία θρίλερ την παραγωγή της οποίας θα υπογράψουν επενδυτές από τρία κράτη (Μαλαισία, Ινδία και Κορέα) το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Την είδηση έδωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN ο Ινδός σκηνοθέτης Rupesh Paul, ο οποίος τόνισε ότι η ταινία θα σεβαστεί απόλυτα την «περιπέτεια» της πτήσης και τους συγγενείς των επιβατών και θα προσπαθήσει να απαντήσει σε δύο ερωτήματα που αφορούν την μοιραία πτήση: 1ον) Τι πήγε στραβά κατά τη διάρκεια της πτήσης και 2ον) Πού μπορεί να βρίσκεται το μοιραίο αεροσκάφος;

 

Ο σκηνοθέτης υποστήριξε ότι το σενάριο της ταινίας θα βασιστεί αφενός σε μια ερευνητική έκθεση δημοσιογράφου που όμως τα μέσα ενημέρωσης την απέρριψαν και αφετέρου στις μαρτυρίες πέντε ατόμων, συγγενών των επιβατών, που ζητούν εκδίκηση για τον θάνατο των αγαπημένων τους.

 

Σύμφωνα με τον Ινδό κινηματογραφιστή οι συντελεστές της ταινίας θα προέρχονται από διαφορετικές χώρες, όπως Βρετανία, Γαλλία, Ρωσία και Νότια Κορέα ενώ τα «φώτα» τους θα δώσουν και τεχνικοί από το Χόλιγουντ.


Στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών παρουσιάστηκε το διαφημιστικό υλικό για την ταινία η οποία θα φέρει τον τίτλο:«The Vanishing Act: The Untold story of the Missing Malaysian Plane» δηλαδή, « Η εξαφάνιση: Η ιστορία που δεν ειπώθηκε για το χαμένο αεροπλάνο των Μαλαισιανών αερογραμμών».
Πάντως, αν και ο σκηνοθέτης διαβεβαίωσε ότι οι συντελεστές της ταινίας θα σεβαστούν τους συγγενείς των θυμάτων και τον πόνο τους, στο οχτασέλιδο φυλλάδιο που κυκλοφόρησε στις Κάννες και διαφημίζει την παραγωγή της ταινίας, μία μόνο σελίδα του είναι αφιερωμένη στα θύματα και παρουσιάζει μία γυναίκα που γράφει σε ένα τοίχο καλυμμένο με μηνύματα, «Προσευχηθείτε για την πτήση ΜΗ370».

 

Πηγή:parapolitika.gr

Διαβάστηκε 375 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα