ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 - 12:31:03μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
30
Δεκεμβρίου

Η Χορεύτρια, της Στεφανί ντι Τζιούστο

Κατηγορία Σινεμά

Η νέα ταινία της Στεφανί ντι Τζιούστο, Η Χορεύτρια, κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 από την Seven Films.

Η ταινία Λήξης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και επίσημη επιλογή στο τμήμα «Ένα κάποιο βλέμμα» του Φεστιβάλ Καννών, «Η Χορεύτρια» (The Dancer / La Danseuse - 2016) της Στεφανί ντι Τζιούστο. Πρωταγωνιστεί η ταλαντούχα Σοκό, το νέο αστέρι του Γαλλικού σινεμά .



Ένας θρύλος που άλλαξε τον σύγχρονο χορό, μια τολμηρή καλλιτέχνιδα μπροστά από την εποχή της. Η αληθινή ιστορία της Λόι Φούλερ που στην εποχή της Μπελ Επόκ έφτασε στο Παρίσι από την αμερικανική Δύση για να γίνει διάσημη για τον ελικοειδή χορό που καθιέρωσε.



Τίποτα από το παρελθόν και την ιστορία της Λόι Φούλερ δεν προμήνυε ότι θα γινόταν σύμβολο της Μπελ Επόκ, πόσο μάλλον χορεύτρια στην Όπερα του Παρισιού. Ακόμη και μπροστά στο φόβο του μόνιμου τραυματισμού ή της τύφλωσης, η φλογερή Λόι δε σταματούσε σε τίποτα, προκειμένου να τελειοποιήσει το χορό της. Η συνάντηση της με την Ισιδώρα Ντάνκαν, μιας νεαρής γεμάτη ταλέντο και φιλοδοξία, θα σημάνει την αρχή της πτώσης της.



Πρωταγωνιστούν: Σοκό, Γκασπάρ Ουλιέλ, Μελανί Τιερί, Λίλι - Ρόουζ Μέλοντι Ντεπ, Φρανσουά Ντεμιέν, Λουί Ντο ντε Λενκεσένγκ

Σκηνοθεσία: Στεφανί ντι Τζιούστο

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τζιοβάνι Λίστα

Διάρκεια: 1 ώρα και 48 λεπτά

 

 

 

 

Πηγή: culturenow.gr

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 227 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα