ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 5:16:15μ.μ.
14
Νοεμβρίου

Marvel: Εισπράξεις 330 εκατομυρίων δολαρίων για το «Μαύρος Πάνθηρας: Wakanda Forever»

Κατηγορία Σινεμά

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, η ταινία σημείωσε ρεκόρ εισπράξεων για τον Νοέμβριο στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά

 

Εισπράξεις ύψους 330 εκατομμυρίων δολαρίων «με το καλημέρα» για τη νέα περιπέτεια της Marvel, «Μαύρος Πάνθηρας: Wakanda Forever».

 

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, η ταινία σημείωσε ρεκόρ εισπράξεων για τον Νοέμβριο στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του διανομέα Walt Disney την Κυριακή.

 

Η συνέχεια του υποψήφιου για Όσκαρ blockbuster του 2018 «Black Panther» συγκέντρωσε περίπου 180 εκατομμύρια δολάρια στις αίθουσες των ΗΠΑ από το βράδυ της Πέμπτης έως την Κυριακή, το υψηλότερο σύνολο που έχει σημειωθεί ποτέ για ταινία που κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο.

 

Το προηγούμενο ρεκόρ για τον μήνα Νοέμβριο, η ταινία του 2013 «The Hunger Games: Catching Fire», κατά την πρεμιέρα της είχε καταγράψει εισπράξεις «μόλις» 158,1 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

Εκτός της εγχώριας αγοράς, η ταινία «Wakanda Forever» συγκέντρωσε 150 εκατομμύρια δολάρια από την Τετάρτη έως την Κυριακή. Πρόκειται για την ταινία με τα υψηλότερα έσοδα για το Σαββατοκύριακο σε όλες τις αγορές, δήλωσε η Disney.

 

Η Marvel αναγκάστηκε να ξαναδουλέψει την ταινία μετά τον θάνατο του πρωταγωνιστή Τσάντγουικ Μπόσεμαν από καρκίνο το 2020, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Ο Boseman είχε υποδυθεί τον βασιλιά T’Challa, τον αγαπημένο ηγέτη της φανταστικής Wakanda, στην αρχική ταινία «Black Panther».

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=RlOB3UALvrQ

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

 

Διαβάστηκε 19 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα