Εκτύπωση αυτής της σελίδας
16
Δεκεμβρίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία του 3ου διαγωνισμού συγγραφής σεναρίου και διαγωνισμού συγγραφής σεναρίου Κύπρος

Κατηγορία Σινεμά

Ενώπιον ενός υπέροχου κοινού ερασιτεχνών και επαγγελματιών σεναριογράφων απενεμήθησαν τα βραβεία του 3ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Συγγραφής Πρωτοτύπου Σεναρίου Μικρού και Μεγάλου μήκους και τα βραβεία του Διεθνούς Διαγωνισμού «ΚΥΠΡΟΣ» στο φιλόξενο θέατρο του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. Χρήστος Τεντόμας που χορηγεί τα έπαθλα και η Μαρία Παναγίδου, μορφωτική σύμβουλος της Κυπριακής πρεσβείας. Παρέστησαν επίσης ο Χάρης Παπαδόπουλος, Πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Σκηνοθετών, ο Δημήτρης Καλαντίδης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος, ο Τάκης Βοίλας, μορφωτικός λειτουργός της Κυπριακής πρεσβείας, τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε. Θάνος Τσάμπρας, γενικός γραμματέας, Κώστας Καπώνης, οικονομικός υπεύθυνος, τα μέλη της Ε.Σ.Ε. Παναγιώτης Καποδίστριας, Σάββας Καρύδας, Βασίλης Κεσίσογλου, Δημήτρης Κολιοδήμος, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, Δώρα Μαδαρού, Γιώργος Μουζακίτης, Όλγα Μπακοπούλου, Γιάννης Ξανθόπουλος, Μιρέλλα Παπαοικονόμου, Κλεοπάτρα Σβανά, Δημήτρης Σοφιανόπουλος, Βασίλης Σπηλιόπουλος, Μανόλης Τσακίρης μετά της συζύγου του Πόπης Μανιά, Κωστούλα Τωμαδάκη, οι παραγωγοί Δημήτρης Γεωργιάδης, Νίκος Σέκερης, Υβόνη Ρόμαν, οι κινηματογραφιστές Αδαμάντιος Πετρίτσης, Κυριάκος Γκίκας, Κωνσταντίνος Καρδακάρης, ο εκδότης Γιώργος Βασιλείου, ο Γιάννης Μαρινόπουλος και η Κλέα Μουτάφη, ο Ανέστης Πλουμής, ο Σπύρος Καρδακάρης, ο Γιώργος Καραγιώργος, Κορίνα Μαυρικίδου, Μάνθος Καψάλης, Στάθης Μιχαήλ, Λίνα Βέλκου, οι περσινές νικήτριες Ιωάννα Μπαντελή μετά του συζύγου της και η Ελένη Ιωαννίδου, ο Μάκης Θεοδόσης μετά της συζύγου του, ο Στράτος Καζμερίδης, ο Κώστας Παπαβασιλείου κ. ά.

 

Την εκδήλωση χαιρέτισε το μέλος της Ε.Σ.Ε. Ρένος Χαραλαμπίδης και την παρουσίασε ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς.

 

Τα έπαθλα των πανελληνίων διαγωνισμών προσφέρθηκαν από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, τα δε έπαθλα του ΚΥΠΡΟΣ από το Σπίτι της Κύπρου και την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

ΒΡΑΒΕΙΑ

1ο Power του Νίκου Σκουλά
2ο Ήρωες και φαντάσματα του Αλέξη Βούκαλη και Τελευταία επιθυμία του Σωτήρη Πετρίδη
3ο Μην ξεχνάς της Ελένης Μπολονάση

 

ΕΠΑΙΝΟΙ

Low Battery της Καλλιόπη Ζέππου
Μαργαρίτες της Μαρίας Τσίπρα
Μεταφορές της Ελένης Ιωαννίδου
The Pandas της Ευγενίας Δουβή
Πατέρας του Κωνσταντίνου Παπουτσή

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

ΒΡΑΒΕΙΑ

1ο Σκοτεινή λεωφόρος του Στέργιου Μαδέρη
2ο Ζαγκραντένια του Χρήστου Κανλή
3ο Unyielding Greek της Χριστίνας Δημητριάδου

 

ΕΠΑΙΝΟΙ (Αλφαβητικά κατά τίτλον)

Ανάμεσα σε δύο κόσμους του Γιώργου Μπουλουμπασάκη
Axel της Παναγιούλας Κολοβού
Μπλε καρδιές του Δημήτρη Τενέ
Παράπλευρη απώλεια του Ηλία Μυλωνά
Η χώρα που κοιμάται της Σαλονικιάς Κεφαλά

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ «ΚΥΠΡΟΣ»

ΒΡΑΒΕΙΑ

1ο ΑΛΑΣΙΑ της Ναταλίας Νταλχάιμερ
2ο του Παύλου Χαραλάμπους

 

ΕΠΑΙΝΟΣ

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΛΟΥΒΙ της Μέλπως Τρούμπη​

Διαβάστηκε 343 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)