ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 12:31:31π.μ.
11
Ιανουαρίου

Το νέο ελληνικό κανάλι για παιδιά όλων των ηλικιών και εφήβους, δημιουργήθηκε στο youtube μέσα στο 2022 και συνεχίζει δημιουργώντας

ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλής ποιότητας, προσφέροντας, πολλές επιλογές μέσα από μια μεγάλη θεματολογία.

 

Μουσικές εκπομπές, εκπομπές μαγειρικής, εικαστικών, πρωτότυπες αφηγήσεις παραμυθιών, εκπομπές λόγου και κίνησης, αλλά και πρωτότυπες εκπομπές μυθοπλασίας. Οπτικοποιημένα παιδικά τραγούδια και animation συμπληρώνουν το πλούσιο πρόγραμμα του πρώτου Ελληνικού καναλιού για παιδιά, που προσφέρει τόσα πολλά και διαφορετικά θέματα εκπομπών ψυχαγωγίας και γνώσεων.

 

Στα προγράμματα πρωταγωνιστούν ταλαντούχα παιδιά από 5 έως 15 ετών, που συνεργάζονται με καταξιωμένους ηθοποιούς, τραγουδοποιούς, χορογράφους και αλλούς καλλιτέχνες καθώς και εξειδικευμένους συνεργάτες και επιστήμονες ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε προγράμματος.

 

Την καλλιτεχνική διεύθυνση των προγραμμάτων υπογράφει η δημοφιλής δημιουργός παιδικών θεαμάτων Γιούλη Ηλιοπούλου και το Τεχνοδρόμιο σε συνεργασία με την ιστορική δισκογραφική εταιρεία Alpha Records.

 

Στόχος των δημιουργών είναι να προσφέρουν ένα πραγματικά αξιόλογο μέσο ψυχαγωγίας και επαφής των παιδιών με τις τέχνες και τον πολιτισμό, ελληνικής προέλευσης.

 

Γίνετε συνδρομητές στο ελληνικό παιδικό κανάλι Moutrakia KIDS TV εντελώς δωρεάν και απολαύστε τα προγράμματα της επιλογής σας.


https://bit.ly/MoutrakiaTV_YouTube

 

Δείτε εδώ όλες τις ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές εκπομπές: https://bit.ly/TaMoutrakia_Ekpompes

 

Ακούστε εδώ όλα τα νέα μουσικά βίντεο: https://bit.ly/Moutrakia_YTMusicVideos

 

Ακολουθείστε και ακούστε τα Μουτράκια


Facebook: https://bit.ly/MoutrakiaTV_Facebook

Instagram: https://bit.ly/MoutrakiaTV_Instagram

 

Tik Tok: https://bit.ly/MoutrakiaKIDSTV_TikTok

Spotify: https://spoti.fi/3Hpp7pN

Διαβάστηκε 53 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα