ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 - 7:17:05π.μ.

banner468x60

04
Φεβρουαρίου

Netflix: Καταλάθος διέρρευσε οδηγίες για να μπλοκάρονται οι δανεικοί κωδικοί

Κατηγορία Σινεμά

Μέχρι στιγμής, μπορούν να εφαρμοστούν μόνο σε Χιλή, Κόστα Ρίκα και Περού

Την ώρα που επικρατεί αναστάτωση για την απόφαση του Netflix να σταματήσει τον διαμοιρασμό κωδικών, η πλατφόρμα διέρρευσε καταλάθος οδηγίες που εξέδωσε για την πρακτική που σχεδιάζει να εφαρμόσει σε όλες τις χώρες τους επόμενους μήνες.

 

Όπως αναφέρει ο theguardian.com, οι αλλαγές που σκοπεύει να φέρει παντού, μέχρι στιγμής θα εφαρμοστούν μόνο σε Χιλή, Κόστα Ρίκα και Περού. Έτσι, οι οδηγίες που πρόκειται να δώσει για αυτές τις τρεις χώρες, ήρθαν στη δημοσιότητα καταλάθος και αναφέρουν ότι θα χρεώνονται επιπλέον, όσοι αποφασίζουν να μοιράζουν τους κωδικούς.

 

«Για ένα σύντομο χρονικό διάστημα χθες, ένα άρθρο στο κέντρο βοήθειας που περιείχε πληροφορίες που μπορούν να εφαρμοστούν μόνο σε Χιλή, Κόστα Ρίκα και Περού κυκλοφόρησαν και σε άλλες χώρες. Έκτοτε το έχουμε ανανεώσει» ανέφερε χαρακτηριστικά η εταιρεία.

 

Για να διασφαλίσει λοιπόν, ότι ένας κωδικός δεν έχει μοιραστεί εκτός του σπιτιού του κατόχου του λογαριασμού, ο οποίος έχει εγγραφεί, η τακτική της πλατφόρμας, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναρτήθηκαν κατά λάθος, θα απαιτεί από τους χρήστες να συνδέσουν συσκευή με οθόνη με το wifi του σπιτιού. Στη συνέχεια τους θα τους ζητά να ανοίξουν το app του Netflix και να παρακολουθήσουν κάτι, τουλάχιστον μία φορά κάθε 31 ημέρες.

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

Διαβάστηκε 38 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα