ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 4:05:34μ.μ.
16
Δεκεμβρίου

O Χένρι Κάβιλ πετάει την κόκκινη κάπα: Δεν θα παίξει τον Superman στην ταινία του Τζέιμς Γκαν

Κατηγορία Σινεμά

«Είναι θλιβερά τα νέα για όλους» έγραψε στο Instagram

Δεν θα φορέσει τελικά την κόκκινη κάπα του Superman στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC Comics όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Βρετανός ηθοποιός Χένρι Κάβιλ με δημοσίευσή του.

 

Σε μια μακροσκελή ανακοίνωσή του στο Instagram αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τους επικεφαλής των DC Studios Τζέιμς Γκαν (James Gunn) και Πίτερ Σάφραν (Peter Safran).

 

«Είναι θλιβερά τα νέα για όλους. Τελικά, δεν θα επιστρέψω ως Superman », έγραψε ο Κάβιλ. «Αφού μου είπαν από το Στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο, λίγο πριν την πρόσληψή (τους), αυτή η είδηση δεν είναι η πιο εύκολη, αλλά έτσι είναι η ζωή. Η αλλαγή φρουράς είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό. Ο Τζέιμς και ο Πίτερ έχουν ένα σύμπαν να χτίσουν».

 

Ο Κάβιλ πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι «ο Superman είναι ακόμα εδώ. Όλα όσα πρεσβεύει εξακολουθούν να υπάρχουν και τα παραδείγματα που μας δίνει είναι ακόμη εκεί! Η σειρά μου να φορέσω την κάπα έχει περάσει, αλλά αυτό που αντιπροσωπεύει ο Superman δεν θα περάσει ποτέ».

 

Ο ηθοποιός αποχωρησε επίσης μετά από τρεις σεζόν και από την σειρά του Netflix «The Witcher» με τον Λίαμ Χέμσγουορθ να παίρνει τη θέση του σύμφωνα με το CNN.

 

Από την πλευρά του ο Γκαν αποκάλυψε όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «είναι έτοιμη η νέα ιστορία του Superman σε νεότερη ηλικία».

 

 

https://www.instagram.com/henrycavill/?utm_source=ig_embed&ig_rid=e8dbeb0c-7f48-4fff-b370-fb7ff8e6b265

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

Διαβάστηκε 30 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα