ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 11:31:35π.μ.
16
Μαΐου

Rabbit Hole: Kiefer Sutherland και Charles Dance σε μία απολαυστική σειρά δράσης

Κατηγορία Σινεμά

Ακολουθεί review χωρίς spoilers

 

Kατά γενική ομολογία η binge-watching φιλοσοφία μερικών streaming δικτύων, όπως το Netflix, έχει συνεπάρει πολύ κόσμο. Η «αύρα» όμως που έχει η εβδομαδιαία προβολή ενός επεισοδίου είναι διαφορετική και ίσως να μπορούσε να χαρακτηριστεί μέχρι και… ρομαντική.

 

Αν συνδυάζεται και με μία πραγματικά καλή σειρά σαν το «Rabbit Hole» τότε η συνταγή θεωρείται πετυχημένη.

 

Κατά γενική ομολογία η binge-watching φιλοσοφία μερικών streaming δικτύων, όπως το Netflix, έχει συνεπάρει πολύ κόσμο. Η «αύρα» όμως που έχει η εβδομαδιαία προβολή ενός επεισοδίου είναι διαφορετική και ίσως να μπορούσε να χαρακτηριστεί μέχρι και… ρομαντική.

 

Αν συνδυάζεται και με μία πραγματικά καλή σειρά σαν το «Rabbit Hole» τότε η συνταγή θεωρείται πετυχημένη.

 

Μέσα από την Cosmote TV μπορείτε να δείτε και εσείς τη σειρά δράσης της Paramount + (8 επεισόδια/45 λεπτά) με τον Kiefer Sutherland να βρίσκεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

Ο γνωστός ηθοποιός επιστρέφει στους «εκρηκτικούς» του ρόλους μετά τα «24» και «Designated Survivor» παίζοντας έναν επαγγελματία απατεώνα, τον John Weir, που προσλαμβάνεται από εταιρείες ώστε να αποπλανήσει οικονομικά άλλες εταιρείες. Γρήγορα όμως μπαίνει σε ένα φονικό παιχνίδι κρυφτο-κυνηγητού με ολόκληρη την πολιτεία των ΗΠΑ, στο οποίο δεν θα μπορέσει να ξεχωρίσει ποιος είναι ο εχθρός και ποιος ο σύμμαχος τους.

 

Μαζί του θα έχει τον επίσης επαγγελματία κομπιναδόρο πατέρα του, τον οποίο ενσαρκώνει ο Charles Dance. Εκείνος και η Meta Golding, που υποδύεται έναν χαρακτήρα με μπόλικα ερωτηματικά, θα δημιουργήσουν μία ομάδα με τον Weir ώστε να καταφέρουν να εξοντώσουν τον μεγάλο τους «αόρατο» εχθρό, που απειλεί να τινάξει την δημοκρατία των ΗΠΑ στον αέρα.

 

Η άποψη του /lordoftheseries.gr

 

Αναμφίβολα, το Rabbit Hole είναι μία σειρά που σε κάνει να την απολαμβάνει παρακολουθώντας την. Κάθε επεισόδιο ξεχωριστά διαθέτει τις δυνατές του στιγμές και σε κρατάει σε αγωνία με τις σκηνές δράσης και μυστηρίου. Σε αυτό βοηθάει και η υπέροχη σκηνοθεσία, που πολλές φορές «παίζει» με το μυαλό σου, προσπαθώντας να σε μπερδέψει και να θολώσει τα νερά.

 

Το σενάριο έχει μία λογική ροή και πορεία, χωρίς να υπάρχουν υπερβολές ή κενά, που συχνά υπάρχουν σε τέτοιου είδους σειρές. Η δράση πολλές φορές δίνει τη θέση της στο δράμα και το θρίλερ, δημιουργώντας εκρηκτικές εναλλαγές. Από την άλλη, το cast προσφέρει πολλά πολλά πράγματα, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη. Για τον Dance ό’τι και να πούμε είναι λίγο, καθώς πρόκειται για ένα κορυφαίο ηθοποιό, όπως και για τον Sutherland, που γεννήθηκε για αυτούς τους ρόλους. Πολύ καλή επίσης και η Golding!

 

Κατά την άποψη μου, το Rabbit Hole είναι μία απολαυστική σειρά δράσης, που δεν σταματάει να σε εκπλήσσει με τις ανατροπές του και με τις πολύ δυνατές ερμηνείες του!

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=zfbdNfdmQAY

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 47 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα