ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 7:33:42π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
11
Ιανουαρίου

Η νέα ταινία της Στέισι Τάιτλ, The Bye Bye Man, κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 από την Odeon.

Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, το “The Bye Bye Man” είναι μία ταινία τρόμου που φωλιάζει στο κεφάλι σου, αν και το μόνο που σου ζητήθηκε εξαρχής ήταν ένα πράγμα: Ούτε να το σκέφτεσαι! Ούτε να το λες!



Όταν τρεις φίλοι ανακαλύπτουν κατά λάθος τις τρομακτικές ρίζες του Bye Bye Man, συνειδητοποιούν ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να αποφύγουν την κατάρα του: να μη τον σκέφτονται και να μη λένε το όνομά του. Από τη στιγμή όμως που ο Bye Bye Man θα μπει στο κεφάλι τους, παίρνει τον απόλυτο έλεγχο. Υπάρχει τρόπος να επιβιώσουν από την κατοχή του;



Λίγα λόγια για την ταινία



Όταν ο Έλιοτ, η Σάσα και ο Τζον μπαίνουν στο πανεπιστήμιο, είναι έτοιμοι να ζήσουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους. Ο πανέξυπνος αλλά ανασφαλής Έλιοτ (Ντάγκλας Σμιθ), η πανέμορφη και ευαίσθητη φίλη του, Σάσα (Κρεσίντα Μπόνας), και ο έξαλλος αλλά καλοπροαίρετος φίλος τους, Τζον (Λουσιέν Λάβισκαουντ), μετακομίζουν μαζί στο πρώτο τους σπίτι. Σύντομα όμως ανακαλύπτουν ότι το σπίτι οδηγεί στα απομεινάρια του The Bye Bye Man, μιας υπερφυσικής δύναμης που τρομοκρατούσε τα ανυποψίαστα θύματά του δεκαετίες νωρίτερα.



Μετά από ένα πάρτι, όπου ο Έλιοτ ανακαλύπτει κατά λάθος το όνομα του Bye Bye Man, ο τελευταίος χρησιμοποιεί τη φίλη τους, Κιμ (Τζένα Κανέλ) ως μεσάζων προκειμένου να τρυπώσει μέσα στο κεφάλι τους και μέσα στον κόσμο μας. Από τη στιγμή εκείνη κι έπειτα, ο Bye Bye Man ξεκινάει μία σατανική εκστρατεία, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα των νέων παιδιών.



Οι ανασφάλειες του Έλιοτ γρήγορα μετατρέπονται σε παράνοια, η Σάσα αρχίζει να χάνει εντελώς το μυαλό της και ο Τζον πολύ σύντομα μεταμορφώνεται σε έναν πολύ άγριο κι επικίνδυνο άνθρωπο. Σιγά σιγά, ο Bye Bye Man καταφέρνει να παρασύρει φίλους, οικογένεια και όλη την τοπική κοινότητα στο δίκτυο του τρόμου του.



Ο Έλιοτ, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σώσει τους ανθρώπους που αγαπάει, αρχίζει να ερευνά το παρελθόν του Bye Bye Man, προσπαθώντας παράλληλα να μη χάσει το μυαλό του. Αυτό που μαθαίνει τελικά είναι ότι, για να το πετύχει αυτό, πρέπει να καταφέρει να διαγράψει το όνομα του Bye Bye Man από τη μνήμη όλων όσων το γνωρίζουν.



Σκηνοθεσία: Στέισι Τάιτλ
Σενάριο: Τζόναθαν Πένερ
Παραγωγή: Τρέβορ Μέισι
Τζέφρει Σορός
Σάιμον Χόρσμαν

Ηθοποιοί: Ντάγκλας Σμιθ
Λουσιέν Λάβισκαουντ
Κρεσίντα Μπόνας
Ντακ Τζόουνς
Μάικλ Τρούκο
Τζένα Κανέλ
Έρικα Τρέμπλει
Μουσική: The Newton Brothers

 

 

Πηγή: culturenow.gr

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 290 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα