Εκτύπωση αυτής της σελίδας
09
Φεβρουαρίου

Το La La Land γίνεται θεατρικό μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ

Κατηγορία Σινεμά

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ταινία επεκτείνεται πέρα από τη μεγάλη οθόνη

 

Η ταινία «La La Land» γίνεται θεατρικό μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μπάρλετ Σερ, με βάση το λιμπρέτο των Άγιαντ Αχτάρ και Μάθιου Ντέκερ.

 

Η ταινία «La La Land» άρχισε να προβάλλεται στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2016. Στο βραβευμένο με Όσκαρ μιούζικαλ, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ντάμιεν Σαζέλ, πρωταγωνίστησαν οι Ράιαν Γκόσλινγκ και Έμα Στόουν.

 

 

Η ταινία ακολουθεί τη Μία Ντόλαν, επίδοξη ηθοποιό, και τον Σεμπ Γουάιλντερ, πιανίστα της τζαζ, που γνωρίζονται και ερωτεύονται, ενώ κυνηγούν τα όνειρά τους στο Λος Άντζελες.

 

Το La La Land περιλαμβάνει τα τραγούδια City of Stars, Another Day of Sun και Audition (Fools Who Dream). Η μουσική στο θεατρικό μιούζικαλ είναι του Τζάστιν Χάρβιτζ και οι στίχοι των Μπεντζ Πασέκ και Τζάστιν Πολ.

 

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα επανασυνδεθώ με τη Lionsgate και την απίστευτη ομάδα πίσω από την ταινία La La Land για να τη διασκευάσουμε για τη σκηνή του Μπρόντγουεϊ, που είναι το επόμενο συναρπαστικό κεφάλαιο στην εξέλιξή της» είπε ο Μαρκ Πλατ, παραγωγός του κινηματογραφικού έργου.

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το «La La Land» επεκτείνεται πέρα από τη μεγάλη οθόνη. Μια συναυλιακή εκδοχή της ταινίας παρουσιάζεται σε περιοδεία σε όλο τον κόσμο από το 2017.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

 

Διαβάστηκε 35 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)