ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 - 3:23:42μ.μ.

banner468x60

06
Οκτωβρίου

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του «Lord of the Rings: The Rings of Power»

Κατηγορία Σινεμά

Το δίκτυο βρήκε μια πιο οικονομική λύση στην Αγγλία και έχει κλείσει συμφωνία για αρκετές σειρές του

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του «Lord of the Rings: The Rings of Power». Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter’» τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια ξεκίνησαν, αυτήν την φορά όμως στην Αγγλία.

 

Να θυμίσουμε πως τα γυρίσματα της 1ης σεζόν πραγματοποιήθηκαν στην νέα Ζηλανδία ωστόσο η παραγωγή της πανάκριβης παραγωγής μεταφέρεται στην Αγγλία για την 2η σεζόν της καθώς το δίκτυο βρήκε μια πιο οικονομική λύση και εκεί έχει κλείσει μια συμφωνία για αρκετές σειρές του.
Το Rings of Power οδεύει στο 7ο επεισόδιο του που θα είναι και προτελευταίο για την 1η σεζόν και η 2η σεζόν θα αποτελείται εξίσου από 8 επεισόδια τα οποία όμως δεν ξέρουμε πότε να περιμένουμε.

 

Τα γυρίσματα της 1ης σεζόν κράτησαν 18 μήνες όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr, βέβαια υπήρχαν πάρα πολλές καθυστερήσεις καθώς επικρατούσε ένας πανικός με την πανδημία!

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 22 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα