ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 - 2:33:28π.μ.

banner468x60

04
Δεκεμβρίου

Η Άννα Δημητρίου παρουσιάζει τη νέα της προσωπική έκθεση με τίτλο «Προγονικά Πνεύματα» στο Piree, μία σειρά από νέα έργα κολάζ.

04
Δεκεμβρίου

Με τιμώμενο πρόσωπο τον Έλληνα Καλλιτέχνη Νίκο Φλώρο η Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων γιόρτασε την 52η επέτειο της ιδρύσεως του ανωτέρω Ομοσπονδιακού Κράτους στο Ζάππειο την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου.

03
Δεκεμβρίου

Ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Xi Jinping, στο 3o Παγκόσμιο Φόρουμ για την
Πρωτοβουλία μιας Ζώνης & ενός Δρόμου (RBI)

01
Δεκεμβρίου

Ο Κώστας Ευαγγελάτος μετά την ολοκλήρωση της επιτυχημένης συμμετοχής του, ως τιμώμενος εικαστικός, στα Πολιτιστικά Δρώμενα Τέχνης 2023 / Visions of Contemporary Art,

30
Νοεμβρίου
30
Νοεμβρίου

Ομαδική Εικαστική Έκθεση - Εγκαίνια: Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου και ώρα 5 – 9μ.μ.

22
Νοεμβρίου

Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων 8 Δεκεμβρίου 2023 – 14 Ιανουαρίου 2024

16
Νοεμβρίου

Η μουσική και ειδικά τα τραγούδια, υπήρξαν πηγή έμπνευσης κατά καιρούς για τους καλλιτέχνες.

13
Νοεμβρίου

Τα εγκαίνια της έκθεσης «Εσωτερικός Θρίαμβος» της Έπης Νικολακοπούλου πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

09
Νοεμβρίου

Ομαδική Εικαστική Έκθεση - Εγκαίνια: Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου και ώρα 5 – 9μ.μ.

07
Νοεμβρίου

Ο ζωγράφος, ποιητής, θεωρητικός της τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος έλαβε επαινετική, συγχαρητήρια επιστολή από την Dr. Almut Beige,

31
Οκτωβρίου

Ο ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος τον Νοέμβριο, εκθέτει έργα του σε εικαστικές εκθέσεις στην Αθήνα.

24
Οκτωβρίου

H Προϊσταμένη Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου Ύδρας, Αν. Προϊσταμένη ΓΑΚ Αρχείων Αργοσαρωνικού, Ντίνα Αδαμοπούλου σημειώνει για την εικαστικό και την έκθεση:

19
Οκτωβρίου
18
Οκτωβρίου

24 Οκτωβρίου - 3 Δεκεμβρίου 2023 Κέντρο Τεχνών στο Πάρκο Ελευθερίας

17
Οκτωβρίου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 17.00 μ.μ στον ΕΛΛΗΝΟ - ΓΑΛΛΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, στο Κολωνάκι, τα εγκαίνια της ομαδικής εικαστικής έκθεσης με τίτλο «Ένα έργο Τέχνης είναι, πάνω απ’ όλα, μια περιπέτεια του μυαλού».

16
Οκτωβρίου

Οι επιμελητές της μεγάλης σπονδυλωτής έκθεσης, που είναι αφιερωμένη στις Ελληνίδες καλλιτέχνιδες της συλλογής της Πινακοθήκης Δήμου Αθηναίων, συναντούν το κοινό για τέσσερις μοναδικές ξεναγήσεις.

Σελίδα 1 από 131

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα