Εκτύπωση αυτής της σελίδας
31
Ιουλίου

21 Χρόνια Σύγχρονη Πινακοθήκη VILLA ΡΟΔΟΠΗ

Κατηγορία Εικαστικά

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Το Σάββατο 7 Αυγούστου 2021 στις 11 το πρωί θα γίνει στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη, Μεσολωρά 7 και Βύρωνος, Αργοστόλι ξενάγηση από τον ζωγράφο, λογοτέχνη, θεωρητικό τέχνης Κώστα Ευαγγελάτο στην πρώτη φάση της εικαστικής έκθεσης- αφιέρωμα "200 χρόνια από την επανάσταση του 1821", με έμφαση στον Φιλελληνισμό και τον διαχρονικό "Βυρωνισμό".


Η τελική εκδοχή της μεγάλης έκθεσης με συλλεκτικά έργα - γλυπτικά, σχέδια, ζωγραφικά, χαρακτικά, λιθογραφίες, φωτογραφίες, ντοκουμέντα performance, mail-art, ιστορικές και λογοτεχνικές εκδόσεις - θα εγκαινιαστεί την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021.
Θα ακολουθήσει η ετήσια εκδήλωση "Πανσέληνος στον κήπο", με τίτλο "Σχολική Γιορτή".

 

 

ACAKOSTAS16


ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ


Το βράδυ του Σαββάτου 7 Αυγούστου 2021 στις 8:30 μ.μ. θα γίνει στην "ΜΩΒ ΣΚΗΝΗ" του κήπου, Μαντζαβίνου 8, Αργοστόλι η πρώτη παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Κώστα Ευαγγελάτου «Εγκάρσια Ρήματα - Ποιητικές Αναδρομές 1975-2020», εκδόσεις ΑΝΩ ΤΕΛΕΙΑ, Αθήνα 2021.
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δημήτρης Ζαβιτσάνος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Κεφαλονιάς & Ιθάκης.


Για το βιβλίο μιλούν οι: Άννα Χ. Μαρκοπούλου, δρ. Επιστημών της Αγωγής παν/μίου Σορβόνης: «Τα Εγκάρσια Ρήματα του Κ. Ευαγγελάτου, ένας ποιητικός απολογισμός» και ο Ηλίας Τουμασάτος, δρ. Ιστορίας της Λογοτεχνίας Ιονίου Παν/μίου, εκπαιδευτικός: «Αναδρομή στο ποιητικό σύμπαν του Κ. Ευαγγελάτου».


Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φιλολόγων Κεφαλονιάς - Ιθάκης.


Είσοδος ελεύθερη.


Θα τηρηθούν τα μέτρα αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊού. Για την έκθεση και τις ξεναγήσεις που γίνονται σε εσωτερικούς χώρους απαραίτητη η προσυνεννόηση.


ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ!!


ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ART-EST


Πληροφορίες: τηλ: 2671028501, 6944621286


www.rodopicollection.blogspot.com

 

Διαβάστηκε 133 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)