ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 10:27:37π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49
16
Αυγούστου

«Ballerina Project»: Οταν οι πουέντ κατακτούν τους δρόμους της Νέας Υόρκης και μαγεύουν κοινό και κριτικούς

Κατηγορία Εικαστικά

Η χάρη του χορού συναντά την σκληρότητα της πόλης μέσα από τα φωτογραφικά κλικ του Νεοϋρκέζου Dane Shitagi στην έκθεση «Ballerina Project».

Ο Shitagi εργάζεται πάνω στο συγκεκριμένο πρότζεκτ για πάνω από 12 χρόνια, ενώ όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Repubblica, για να καταλήξει στο επιθυμητό αποτέλεσμα προχώρησε σε πάνω από 1.000 λήψεις.

b1

Πιρουέτες, ζετέ, πιλέ και ό,τι άλλες κινήσεις μπαλέτου υπάρχουν έχουν ερμηνευτεί από τις κορυφαίες χορεύτριες διάσημων μπαλέτων του κόσμου με φόντο την πόλη της Νέας Υόρκης και τους καταρράκτες της Χαβάης. Οι μπαλαρίνες που χόρεψαν μπροστά από τον φακό του Dane Shitagi ανήκουν στις ομάδες των American Ballet Theater, Boston Ballet, Birmingham Royal Ballet, Dresden Semperopera Ballet, Tulsa Ballet, Pennsylvania Ballet, Complexions Contemporary Ballet, Miami City Ballet, Suzanne Farrell Ballet, Ballet West και New York City Ballet.

b2

 

b3

 

Το έργο έχει αγκαλιαστεί από το κοινό σε όλο τον κόσμο, με τη σελίδα του Shitagi στο Facebook να μετρά περισσότερα από 850.000 likes και στο Twitter πάνω από 430.000 followers.

 


πηγή: iefemerida.gr

Διαβάστηκε 263 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα