ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 9:42:32π.μ.
04
Μαρτίου

Η Τέχνη έχει άπειρες δυνατότητες, εξαιτίας των οποίων θα μπορούσαν να της δοθούν διάφορα προσωνύμια.

Ένα από αυτά θα μπορούσε να είναι η λέξη ηφαίστειο. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, όμως αν αφήσουμε την φαντασία να καλπάσει, θα διαπιστώσουμε πως δεν είναι έτσι. Οι καλλιτεχνικές δημιουργίες καλύπτουν μια ευρεία γκάμα θεμάτων. Όπως ένα ηφαίστειο παρουσιάζει περιόδους αδράνειας και φαινομενικής γαλήνης, περιόδους που είναι απλά ενεργό και περιόδους εκρήξεων έτσι και η Τέχνη μπορεί να οδηγήσει τους δημιουργούς της, να παρουσιάσουν θέματα που να χαρίζουν γαλήνη σε όποιον τα κοιτά, θέματα που να προβληματίζουν, αλλά και θέματα εκρηκτικά, ανάλογα με τα εκάστοτε ερεθίσματα, την έμπνευση της στιγμής και τα όσα συναισθήματα και σκέψεις θέλουν να εξωτερικεύσουν.

 

Σε αυτήν την έκθεση με τίτλο "ART IS A VOLCANO", που θα γίνει από 4//3/22 έως 18/3/22, οι καλλιτέχνες μας παρουσιάζουν με τα έργα τους, το ηφαίστειο που κρύβουν μέσα τους. Ανενεργό ή ενεργό δεν έχει σημασία. Οι καλλιτέχνες είναι άνθρωποι του πάθους και μπορούν με τα έργα τους να εκφράσουν κάθε πλευρά τους, ακόμα και την πιο εκρηκτική. Και αν μια έκρηξη μπορεί να φέρει καταστροφή, στην Τέχνη αυτό ισοδυναμεί με ανατροπή, προβληματισμό και τελικά αναγέννηση!!! Καλείται, λοιπόν, το φιλότεχνο κοινό, να δει και να θαυμάσει το ηφαίστειο, μικρό ή μεγάλο, που κρύβει κάθε καλλιτέχνης μέσα του και συνακόλουθα να ανακαλύψει και το ηφαίστειο που βρίσκεται εντός του!!!

 

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

 


Αφιόνις Ολίβια
Βήχου Κατερίνα
Beltadze Sofia
Zoe's Collage
Κοιλάκου Άννα
Κοντέσσα
Κώνστα Δώρα
Μακρυγιάννη Γωγώ
Μιναριτζόγλου Μιχάλης
Μιχαηλίδου Μαρία
Μπόνγκαρντ Ζαχαρούλα
Παλίος Βασίλης
Πατεράκης Δημήτρης
Πατούνα Αναστασία
Ποταμούσης Άγγελος
Ρηγάτου Μαρία
Υφαντή Κατερίνα
Χαβάκη Μαρίνα

 

 

Concept οργάνωση και επικοινωνία
MegArt Gallery team
official site https://megartgallery.gr/index.php/el/

 

 

 

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Παγουλάτος Δήμος e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Επιμέλεια: Ρηγάτου Μαρία, επιμελήτρια, εικαστικός
Αφίσα,marketing, Social media & artmagazino102: Μιχάλης Τσαντές & Χρήστος Μιχαηλίδης
Κείμενο: Άννα Κοιλάκου

 

 

Art magazino e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Megart Gallery
Κασομούλη 102 Σταθμός μετρό
Άγιος Ιωάννης

 

 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα -παρασκευή 12.00-20.00
Σάββατο ΜΟΝΟ ΡΑΝΤΕΥΟΥ

 


ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Διαβάστηκε 101 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα