ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 1:30:43μ.μ.
20
Μαΐου

"Ευγνωμοσύνη " και " Under the Microscope" στην Evripides Art Gallery

Κατηγορία Εικαστικά

Ένας χώρος υψηλής αισθητικής η Evripides Art Gallery που στεγάζεται στο νεοκλασικό της Ηρακλείτου 10 και Σκουφά, Κολωνάκι φιλοξενεί αυτές τις μέρες τα έργα δυο σπουδαίων νέων καλλιτεχνών.

Αρχικά οι φιλότεχνοι μπορούν να απολαύσουν τα έργα της εικαστικού  κ. Έλλης Εμπεδοκλή που εκτείθονται με τίτλο " Ευγνωμοσύνη"

Η κ. Έλλη Εμπεδοκλή ως ζωγράφος έχει επιδοθεί στην τεχνική της φωτο - μεταφοράς σε δαντέλα και ύφασμα με κέντημα.

 

Τα έργα της αντανακλούν την παράδοση βγάζοντας μια ιδιαίτερη ευαισθησία , οικειότητα και μια διάχυτη μελαγχολία.

Η κ. Ελλη Εμπεδοκλή που γεννήθηκε στη Λάρνακα και ζεί και εργάζεται στην Αθήνα πέτυχε απόλυτα τον στόχο της που είναι να εκφράσει την "ευγνωμοσύνη" της, όχι μόνο σε ότι της προσέφεραν αυτά τα πρόσωπα , αλλά και στις μεγάλες και ωραίες στιγμές που έζησε μαζί τους.

 

Στον επάνω όροφο της Gallery συναντήσαμε την ταλαντούχα καλλιτέχνιδα κ. Δάφνη  Κωστοπούλου , που έχει αποφοιτήσει από το Parson School of Design στο Παρίσι. Η κ. Κωστοπούλου που όπως μας ανέφερε θαυμάζει τα έργα του μεγάλου ζωγράφου και χαράκτη Παναγιώτη Τέτση, ωθήθηκε στον καλλιτεχνικό χώρο από την οικογένειά της.

ACARTLO5

Η κ. Δάφνη Κωστοπούλου που έχει πραγματοποιήσει τρεις ατομικές εκθέσεις εώς σήμερα ( 2 στη Evripides Art Gallery - 1 στο νησί της Τήνου- Hermes rooms) έχει όνειρο την δημιουργία μιας αγαπημένης οικογένειας.

Σε αυτή την έκθεση με τίτλο "Under the Microscope" εμπνέεται από τις αφανείς ιδιότητες της ζωής και μας ταξιδεύει σε έναν κόσμο ζωγραφικής μικροσκοπείας.

 

ACARTLO2

 

 

Την Πέμπτη 19 Μαίου 2022 το απόγευμα την έκθεση επισκέφθηκε η κ . Μαρία Χατζηνικολάου δημοσιογράφος - δημιουργός του mcnews.gr και Ιδρυτής του Πολιτιστικού Σωματείου ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ και τις καλλιτεχνιδες για την ποιότητα των έργων τους.

 

ACABLATOKEP

 

 

 

Evripidis Art Gallery

Ηρακλείτου 10 και Σκουφά  10673 Αθήνα  τηλ. 2103615909

Τρίτη - Παρασκευή 11.00 -20.30/ Σαββατο 11.00 -15.00/ Κυριακή και Δευτέρα κλειστά

www. evripides-art.gr, info @evripides-art.gr

Μετρό Σύνταγμα , Ευαγγελισμος 

Ο χώρος πληρεί τις προυποθέσεις για την πρόσβαση ΑμέΑ

Διαβάστηκε 167 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα