Εκτύπωση αυτής της σελίδας
06
Σεπτεμβρίου

Κάλεσμα για εθελοντές από Το Handmade and Recycled Theater Festival και την Πολυδραστική Ομάδα Τέχνης Fabrica Athens

Κατηγορία Εικαστικά

Το Handmade and Recycled Theater Festival και η Πολυδραστική Ομάδα Τέχνης Fabrica Athens απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής εθελοντών για το 9ο HRTFest.


Από 14 έως 24 Οκτωβρίου παίρνουμε την τέχνη στα χέρια μας!


Το πιο χειροποίητο και ανακυκλώσιμο Φεστιβάλ της Αθήνας καλεί ανθρώπους όλων των ηλικιών που εμπνέονται από το όραμα του Φεστιβάλ, να συνδιοργανώσουμε μία καλλιτεχνική γιορτή.


Στα χρόνια διεξαγωγής του, το Φεστιβάλ έχει φιλοξενήσει πάνω από 40 μορφές έκφρασης και καλλιτεχνικής δημιουργίας. Για πληρέστερη εικόνα του Φεστιβάλ, και των δράσεών του μπορείτε να επισκεφθείτε τον ακόλουθο ιστότοπο: http://www.fabricaathens.gr/festival/

 

Τα καθήκοντα των εθελοντών περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: υποδοχή του κοινού και των καλλιτεχνών, ενημέρωση για τις δράσεις, προώθηση στα social media, επίβλεψη των παράλληλων δράσεων (π.χ. έκθεσης φωτογραφίας, χειροτεχνιών), και συμμετοχή στον συντονισμό των δραστηριοτήτων.
Οι εθελοντές θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι τόσο κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ αλλά, ιδανικά, και κατά τη διάρκεια προετοιμασίας του, την περίοδο του Σεπτεμβρίου.
Σε όλους τους εθελοντές παρέχεται δωρεάν πρόσβαση στις δράσεις του φεστιβάλ καθώς και βεβαίωση συμμετοχής.


ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ


Για τη συμμετοχή τους στο φεστιβάλ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν email με θέμα «Αίτηση Συμμετοχής Εθελοντή», στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Το email χρειάζεται να περιλαμβάνει τα παρακάτω στοιχεία σε αρχείο pdf:


- Βιογραφικό σημείωμα
- Μία φωτογραφία(πορτραίτο)

 

Οι προτάσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και 20 Σεπτεμβρίου 2021. Αιτήσεις που δεν περιλαμβάνουν τις παραπάνω πληροφορίες ή που είναι ληξιπρόθεσμες θα θεωρούνται άκυρες.


Το Φεστιβάλ διοργανώνεται με την υποστήριξη και την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 

 

 

Διαβάστηκε 117 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)