Εκτύπωση αυτής της σελίδας
01
Απριλίου

Κώστας Ευαγγελάτος - Εικαστικός Απρίλης με αφιερώματα σε ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΜΟΥΣΕΙΑ

Κατηγορία Εικαστικά

Ο Κώστας Ευαγγελάτος, ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης τον Απρίλιο θα παρουσιάσει ζωγραφικά έργα του σε σημαντικές εκθεσιακές διοργανώσεις στην Αθήνα.


Από τις 5 -7 Απριλίου 2022 θα συμμετέχει με την ζωγραφική σύνθεση "Aφιέρωμα στον Κόροιβο" (τον αρχαίο δρομέα, πρωταθλητή) στη μεγάλη ομαδική εικαστική έκθεση "Ευοί Ωκύποδα / Εύγε Γοργοπόδαρε", στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Ριζάρη 2. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί με την επιμέλεια της ιστορικού τέχνης κ. Αννίτας Πατσουράκη στα πλαίσια της μεγάλης διοργάνωσης ΙΛΙΔΑ-ΟΛΥΜΠΙΑ, "Δρόμος Εκεχειρίας 2022", με αφιερωματική Ημερίδα στις 6 Απρίλίου 2022, Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη.


Στις 18 Απριλίου 2022, που έχεi ορισθεί από την UNESCO και το Διεθνές Συμβούλιο Μνημείων ως Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς, θα εκτεθούν τιμητικά ζωγραφικές συνθέσεις με αρχαικά μοτίβα καθώς και επιζωγραφισμένες εννοιακές σφαίρες του Κώστα Ευαγγελάτου, με τίτλο "ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΚΙΟΝΟΚΡΑΝΑ" στο Νομισματικό Μουσείο, το περίφημο ΙΛΙΟΥ ΜΕΛΑΘΡΟΝ του Ερρίκου Σλήμαν, Ελ. Βενιζέλου 12 στην Αθήνα. Επιμέλεια εκθεσιακής παρουσίασης από την μουσειολόγο κ. Ελένη Νάκη.

ACEVAGELATOS3
Συνεχίζονται επίσης τα εαρινά ART WEEKENDS με εικαστικά έργα, εκδόσεις τέχνης και λογοτεχνίας, κάθε Σαββατοκύριακο στο Art Studio "Est"- La Chambre, Πρατίνου 87, (περιοχή Εθν. Πινακοθήκης), Αθήνα.


Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη, με απαραίτητη τήρηση των υγειονομικών οδηγιών.

ACEVAGELATOS2

 

ΚΑΛΟ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΡΙΛΗ !!

 

www.rodopicollection.blogspot.com

 

 

ART STUDIO EST-LA CHAMBRE
ΠΡΑΤΙΝΟΥ 87 ΚΑΙ ΑΝΤΗΝΟΡΟΣ
11634 ΑΘΗΝΑ

 


πληροφορίες; 210 7294259, 6944621286

 

 

Διαβάστηκε 83 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)