ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 3 Οκτωμβρίου 2023 - 1:30:35π.μ.

banner468x60

01
Ιουνίου

Κώστας Ευαγγελάτος - Ιούνιος Τέχνης και Δράσεων

Κατηγορία Εικαστικά

Συνεχίζεται με επιτυχία η εκθεσιακή δραστηριότητα του Κώστα Ευαγγελάτου στην Αθήνα με συμμετοχή του σε ομαδικές εκθέσεις

και διοργανώσεις.


Συμμετέχει στη μεγάλη έκθεση του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας (ΕΕΤΕ) με τίτλο: "1922-2022, ΕΙΣΟΔΟΣ-ΕΞΟΔΟΣ", αφιερωμένη στη Μικρασιατική καταστροφή, στο πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο που ανήκει στη Βουλή των Ελλήνων, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουνίου 2023.
Συμμετείχε στην εικαστική έκθεση μελών της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών (ΕΕΛ) στην Αίθουσα Μιχαήλας Αβέρωφ, στην ομαδική έκθεση της ART WAY, ως τιμώμενος καλλιτέχνης, στην Gallery Art 16 στον Κεραμεικό κ.α.


Πρόκειται επίσης να συμμετέχει με το ART STUDIO EST σε φεστιβαλική διοργάνωση στο Γκάζι από 9-12 Ιουνίου.

 

ACABERATASI1


Παράλληλα έλαβε μέρος σε ποιητικές παρουσιάσεις και πρόσφατα διάβασε ποιήματα του σε εκδήλωση της Εθνικής Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών (ΕΕΕΛ), στο Σύλλογο των Αθηναίων στην Πλάκα, με θεματική "Ο έρωτας στην ποίηση. Εξιδανίκευση και ματαίωση".


Στο τέλος Ιουνίου θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των θερινών εκθέσεων και εκδηλώσεων του στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη και άλλους χώρους στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, την Αθήνα και την Πάρο, με αφορμή την επέτειο των πενήντα εκθεσιακών και εκδοτικών του χρόνων (1973-2023) καθώς και των νέων συγγραφικών-θεωρητικών και ποιητικών-εκδόσεων.

 

 

 

 

www.rodopicollection.blogspot.com

Διαβάστηκε 110 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα