ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 11:47:49π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09
Σεπτεμβρίου

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΤΟΙ

Κατηγορία Εικαστικά

Σήμερα Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014, στις 8 το βράδυ, εγκαινιάζεται στην Αίθουσα Τέχνης “Kaplanon 5” (Μασσαλίας & Καπλανών 5), η ομαδική έκθεση Φωτογραφίας με θέμα το Κτήμα Τατοΐου, που συνδιοργανώνουν οι Kaplanon Galleries με τον δημοσιογράφο Νίκο Βατόπουλο και το Σωματείο με την επωνυμία «Οι Φίλοι του Κτήματος Τατοΐου».

Στην έκθεση συμμετέχουν 40 φωτογράφοι μέλη του Σωματείου και παρουσιάζονται 100 πρωτότυπες, σύγχρονες φωτογραφίες τους, που απεικονίζουν τη φύση και τα κτήρια του Τατοΐου, στη σημερινή τους κατάσταση στις τέσσερις εποχές του χρόνου.

 

Η έκθεση εντάσσεται σε σειρά εκδηλώσεων που αποσκοπούν στην προώθηση των σκοπών του Σωματείου και στην εντατικοποίηση της προσπάθειας που γίνεται για την προστασία και την ανάδειξή του ως μνημείου της Φύσης, του Πολιτισμού και της Αρχιτεκτονικής, με απώτερο στόχο την επαναλειτουργία του πρώην βασιλικού κτήματος Τατοΐου, ενός πρότυπου κτήματος ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και αδιαπραγμάτευτης ιστορικής και πολιτιστικής σημασίας, αλλά και μοναδικής οικολογικής αξίας.

 

 

πηγή: artandlife.gr

Διαβάστηκε 212 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα