ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 3:27:02μ.μ.
24
Φεβρουαρίου

"Perception of Reality": Έκθεση στην γκαλερί του Black Dack

Κατηγορία Εικαστικά

Στις 8 Μαρτίου 2017, στον χώρο της γκαλερί του Black Dack, εγκαινιάζεται η έκθεση  ‘’Perception of Reality’’.

Δυο καλλιτέχνιδες με κοινό γνώμονα τον σύγχρονο ρεαλισμό, συναντώνται για πρώτη φορά εικαστικά και παρουσιάζουν τα έργα τους σε μια έκθεση που σκοπό έχει να θυμίσει στο φιλότεχνο κοινό της Αθήνας, μέσα από την προσωπική τους δουλειά, ένα ρεύμα διαχρονικό και πάντα επίκαιρο, που τα τελευταία χρόνια έρχεται ξανά δυναμικά στο προσκήνιο, αρχικά στην Αμερική και επεκτείνεται παγκοσμίως. 

 

Η Ειρήνη Γεωργοπούλου, Signature member στο Pastel Society of America, μέλος στο International Guild of Realism, και με Master Circle Status στο International Association of Pastel Societies και η Μαρία Βιλλιώτη, Signature Silver member στο UK Colored Pencil Society, μέλος στο International Guild of Realism, στο Colored Pencil Society of America και στο Pencil Art  Society του Καναδά, με πολλές συμμετοχές σε εκθέσεις στο εξωτερικό, βραβεύσεις και δημοσιεύσεις σε χώρες όπως η Αμερική, ο Καναδάς, η Αγγλία και η Κίνα, έχουν μια κοινή πορεία τα τελευταία χρόνια, τόσο στην τεχνοτροπία και την αισθητική έκφραση, όσο και στην παράλληλη χρονικά, εκτός των συνόρων, επιτυχημένη παρουσία τους.

 

Τα υλικά τους, γραφίτες, χρωματιστά μολύβια και παστέλ είναι άρρηκτα δεμένα με τα έργα τους καθώς  δεν αποτελούν απλά το μέσο για την δημιουργία αλλά καθοριστικό στοιχείο της αναγνωρισιμότητας τους. Κι όσες κι αν διακρίνουμε ομοιότητες,  δεν παύει να είναι ορατή, η διαφορετική τους οπτική γωνία, θεματολογία και εν κατακλείδι, αντίληψη. 

 

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 7μμ και η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 15 Μαρτίου.

Διαβάστηκε 351 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα