ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 6:02:13μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30
Σεπτεμβρίου

poisonous needs: Εγκατάσταση του Κωστή Σπανόπουλου στο Αγγέλων Βήμα

Κατηγορία Εικαστικά

Η γκαλερί του «Αγγέλων Βήμα» παρουσιάζει την εγκατάσταση του Κωστή Σπανόπουλου με τίτλο poisonous needs, από 3 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2014.



Με την εγκατάσταση αυτή ο Κωστής Σπανόπουλος διακωμωδεί τα καταναλωτικά μας ανακλαστικά και την μαζικοποιημένη μεταμοντέρνα κοινωνία... Δομικά εφαρμόζει στις τρεις διαστάσεις τα πιο πρωτότυπα διδάγματα της Gestalt, καθώς όλα τα προιόντα, με μια πρώτη ματιά, διαθέτουν τις καθημερινές και οικείες συσκευασίες. Στην πραγματικότητα, το οπτικά ελκυστικό περιτύλιγμα ανατρέπεται ριζικά από την απειλητική και θανάσιμη σημειολογία που καθιστά τις πρωτογενείς και καθημερινές μας ανάγκες απαγορευτικές και διαβρωτικές.



Και τούτο γιατί -μας επισημαίνει- απομακρυνθήκαμε από τα αποκαθαρμένα πρωτογενή υλικά της Φύσης, αναδιπλωθήκαμε σε περίκλειστα Μega-Cities και καταλήξαμε να διακυβεύουμε, την Οντογένεση και την Φιλογένεση με αντάλλαγμα μια εφησυχαστική καθημερινή προσομοίωση.


Ρεγγίνα Αργυράκη, Καθηγήτρια Α.Π.Θ.

 

Τοποθεσία: Αγγέλων Βήμα, Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια

 

Ημερομηνία: Εγκαίνια: Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014, ώρα 20:30
Διάρκεια: 3 Οκτωβρίου – 5 Νοεμβρίου 2014

 

Πληροφορίες: Τηλ. 210 5242211
www.aggelonvima.gr

 


πηγή: culturenow.gr

Διαβάστηκε 208 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα