ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 7:51:31π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 44
15
Ιουνίου

Υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας για τον ρατσισμό

Κατηγορία Εικαστικά

Έκθεση φωτογραφίας για τον ρατσισμό και τις διακρίσεις θα παρουσιάσουν οι Γιατροί του Κόσμου στον πεζόδρομο της οδού Τρώων, στα Άνω Πετράλωνα, τη Δευτέρα 16 Ιουνίου.

 

Οι φωτογραφίες θα βρίσκονται στον πεζόδρομο της οδού Τρώων από τη 1 μετά το μεσημέρι έως τις 11 το βράδυ, ενώ στις 7 το απόγευμα, θα υπάρξει δρώμενο από ομάδα εθελοντών, το οποίο θα δραματοποιήσει το θέμα της έκθεσης.


ratsismosΗ υπαίθρια έκθεση, με θέμα «100 tear drops for racism», με υλικό του φωτογράφου Dimitris the Athens, θα παρουσιαστεί, επίσης, από τις 4 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, στον εκθεσιακό χώρο του METApolis (Αιόλου 48 - 50 και Κολοκοτρώνη, στάση Μετρό: Μοναστηράκι».


Διεθνώς δικτυωμένοι, αλλά αυτόνομοι

Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας δημιουργήθηκαν το 1990 και αποτελούν μέρος του διεθνούς δικτύου των Γιατρών του Κόσμου, το οποίο αποτελείται από 15 συνολικά τμήματα (Αργεντινή, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ισπανία, Καναδάς, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πορτογαλία και Σουηδία). Ταυτόχρονα, ωστόσο, παραμένουν μία γνήσια ελληνική οργάνωση, που ακολουθεί το δικό της μονοπάτι, βασιζόμενη στις ιδιαιτερότητες της Ελλάδας, διατηρώντας την οικονομική και διοικητική της ανεξαρτησία.

 

Συμπληρώνοντας 24 χρόνια συνεχούς δράσης το 2014, έχουν αναγνωριστεί στη συνείδηση των πολιτών, ως μια αξιόπιστη και αποτελεσματική οργάνωση, η οποία προωθεί τα συναισθήματα αλληλεγγύης της ελληνικής κοινωνίας. Διατηρώντας την αυτονομία τους, τόσο την επιχειρησιακή, όσο και την οικονομική, διοργανώνουν, στελεχώνουν και χρηματοδοτούν αποστολές μέσω του ελληνικού τμήματος.

πηγή:naftemporiki.gr

Διαβάστηκε 328 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα