ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 2 Οκτωμβρίου 2022 - 11:10:49π.μ.

banner468x60

08
Αυγούστου

Βράβευση του Καβαλιώτη Λεοντίου Πετμεζά από το ίδρυμα “MOTHER TERESA” της Ινδίας

Κατηγορία Εικαστικά

Μια ακόμη τιμητική διάκριση έλαβε πρόσφατα ο ιστορικός τέχνης και κριτικός λογοτεχνίας Λεόντιος Πετμεζάς.

Το φετινό βραβείο προσφοράς του ινδικού ιδρύματος ΜOTHER TERESA δόθηκε σε τέσσερις Έλληνες, σε τέσσερα άτομα του πνευματικού και πολιτιστικού χώρου της Ελλάδας σύμφωνα με την απόφαση του προέδρου του ιδρύματος Mohammad Rawex Ahmad και της εκπροσώπου του στην χώρα μας ,γνωστής λογοτέχνιδας Ευας Πετροπούλου-Λιανού.Οι τιμώμενοι με το βραβείο International Global Peace Award 2021 είναι οι: Λεόντιος Πετμεζάς, Ζωή Φράγκου, Κώστας Παντελίδης και Ντίνα Αναστασιάδου .

 

”Πρόκειται για μια τεράστια και ιδιαίτερη επιτυχία για την Ελλάδα καθώς είναι η μόνη χώρα στην οποία βραβεύτηκαν φέτος τέσσερα άτομα, συνήθως βραβεύεται ένα. Χαίρομαι για την επιλογή των συγκεκριμένων αναγνωρισμένων πνευματικών ανθρώπων που έχουν στο ενεργητικό τους πολύχρονη και πολυδιάστατη προσφορά στον τόπο μας αλλά και στο εξωτερικό ”τόνισε η κυρία Εύα Πετροπούλου-Λιανού.

 

 

Πηγή:activenews.gr

Διαβάστηκε 132 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα