ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 11:57:26π.μ.
15
Μαρτίου

Η Χαρά Βέρρα αποτελεί βαρόμετρο για την Ελληνική δισκογραφία καθώς και για την λαϊκή και Δημοτική μουσική μας παράδοση!

13
Μαρτίου

Κορυφώνεται το τριήμερο από 16 έως 18 Μαρτίου η μεγάλη γιορτή της Αποκριάς, που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων, μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων, στις γειτονιές και το κέντρο της πόλης.

13
Μαρτίου

Ο νεαρός τραγουδιστής και πρώην παίκτης της ΑΕΚ, επιστρέφει δυναμικά ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια γνωστών καλλιτεχνών.

11
Μαρτίου

Ο ερμηνευτής και συνθέτης Γιάννης Πολυστάρης μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Προχωράμε» σε σύνθεση δική του και στίχους του Σπήλιου Παναγιωτόπουλου.

11
Μαρτίου

Ενα δεύτερο δείγμα από το πολυσυλλεκτικό CD "Όταν θα βγούνε δύο φεγγάρια"

09
Μαρτίου

Η Ανδριάνα Μπάστα είναι μία ταλαντούχα τραγουδίστρια που κάνει τα πρώτα της δισκογραφικά βήματα και ξεχωρίζει,

08
Μαρτίου

Ένα ιδιαίτερο τραγούδι σε μουσική του Μιλτιάδη Πασχαλίδη και στίχους της εξαιρετικής Ελένης Φωτάκη κυκλοφορεί από το Ogdoo music Group.

08
Μαρτίου

Δείτε το βίντεοκλιπ - Στο Μάλμε ο φετινός διαγωνισμός

07
Μαρτίου

O Dan Theo, επιστρέφει αυτή τη φορά με τον γνωστό παραγωγό και DJ, τον DJ Silence και τη συμμετοχή του Francis Ofili, του μεγαλύτερου από τα αδέρφια Antetokounmpo, παρουσιάζοντας ένα πολυπολιτισμικό τραγούδι.

06
Μαρτίου

Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου από τη Βαρβάκειο και το Σύνταγμα έως το Μοναστηράκι

05
Μαρτίου

H Γιάννα Φαφαλιού επιστρέφει ανανεωμένη στα μουσικά δρώμενα και μας παρουσιάζει τη dance εκδοχή της μεγάλης επιτυχίας «Ματώνω», που έγραψαν το 2004 ο Χρήστος Δάντης (μουσική) και ο Βασίλης Γιαννόπουλος (στίχοι).

05
Μαρτίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, οι Lions του Θ117Α Νοτίου Ελλάδος & Νήσων, διοργανώνουν την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 19:00 στον φιλόξενο και ζεστό Πολυχώρο Τέχνης στην Νέα Κηφισιά, «Galerie Δημιουργών»

04
Μαρτίου

Οι MOYΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2024 του συνθέτη-τραγουδοποιού Χρήστου Γιαννόπουλου ολοκληρώθηκαν και κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Καθρέφτης

03
Μαρτίου

Μία μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στην «Αρχόντισσα του ρεμπέτικου» με την καθηλωτική Χριστίνα Μαξούρη

01
Μαρτίου

Ο Αντώνης Μιτζέλος (Τερμίτες) και ο Κώστας Μυλώσης (Δυτικές Συνοικίες) συμπράττουν το καλοκαίρι 2024 για μια περιοδεία στην Ελλάδα

28
Φεβρουαρίου

Φορέστε τα δερμάτινά σας, τα στρας, τα λαμέ και ξαναζήστε την καλύτερη δεκαετία

28
Φεβρουαρίου

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου single «Πολιτισμένες Εξορίες» και λίγους μήνες μετά το πρόσφατο «Σύννεφα Δαντελωτά» που αγαπήθηκε από τα ραδιόφωνα και τους ακροατές,

28
Φεβρουαρίου

Ο Κωνσταντίνος Χατζής,ένας από τους τάχιστα ανερχόμενους και πολλά υποσχόμενους τραγουδιστές,κερδίζει, για ακόμα μία φορά, τις εντυπώσεις με το τραγούδι «Μελαγχόλησα».

27
Φεβρουαρίου

Το Σπίτι της Κύπρου με τη στήριξη του Υφυπουργείου Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας διοργανώνει, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

26
Φεβρουαρίου

Η Ράνια Θεοδωράτου συναντήθηκε με το συνθέτη Γιώργο Πολύζο και τον τραγουδιστή Γιώργο Κουτουλάκη στο φαγοποτείο "ΣΤΟ ΧΑΡΤΊ"

Σελίδα 1 από 194

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα