ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 - 3:47:36π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
13
Ιουνίου

Έπειτα τη δυναμική και δημιουργική σεζόν του 2013 στη Dance σκηνή, το Βolivar Beach Bar επιστρέφει με ξεχωριστό καλεσμένο για ένα μοναδικό Show με έναν από τους μεγαλύτερους Dj/producer της παγκόσμιας ηλεκτρονικής χορευτικής σκηνής.

Παρασκευή +13 Ιουνίου ο Νο1 DJ της House σκηνής Dennis Ferrer έρχεται στο Bolivar Beach Bar για να συνεπάρει το Αθηναϊκό κοινό για ακόμη μια φορά με καινούριες αλλά και παλιές του επιτυχίες.

 

Ο Νεοϋορκέζος DJ και παραγωγός ψηφίστηκε από το Beatport το 2009 ως ο Νο1 Dj στον κόσμο και το 2010 σάρωσε όλα τα charts με την μεγάλη του παγκόσμια επιτυχία “Hey Hey”.

 

Έχει ηχογραφήσει σε σημαντικά labels όπως η King Street, Ibadan, Large ενώ το 2006 δημιούργησε την δική του δισκογραφική εταιρεία “Objektivity”.

 

Ο Dennis Ferrer θεωρείται και είναι ο ορισμός του sold out party. Επιστρέφει στην Αθήνα και μας υπόσχεται ένα special uplifting dj set στο μεγαλύτερο Beach Bar της πόλης, το Bolivar Beach Bar.

 

Cj Jeff


Ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους Dj στην Ελλάδα, από τα μέσα της δεκαετίας του 90, ένας γνήσιος clubber που κατάφερε να γίνει ένας από τους αγαπημένους Dj του κοινού, έχοντας παρουσίες σε κλασικά πλέον clubs, όπως +Soda και U-matic. Σημαδιακές για την καριέρα του ήταν η συνεργασία με τον Toli Q με τα πάρτι του Under The Water, η συνεργασία του με τον Leon Segka στα Fusion Tekno και φυσικά το residency στο Cavo Paradiso στη Μύκονο. Η ολοκλήρωση ήρθε με τη δημιουργία του label του Rhythmetic.


Bolivar Beach Bar > Άλιμος - Ελληνικό
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος Τηλέφωνο: 6970367684,
Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014, ώρες: 21:00


Εισιτήρια
Είσοδος: 5€
Απλό ποτό: 7€
Απλή φιάλη: 80€

Πηγή:artandlife.gr

Διαβάστηκε 319 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα