ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 7:33:36π.μ.
19
Οκτωβρίου

Νέα δισκογραφική δουλειά για την σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια Εύα Κανέλλη

Οι σπουδαίες συνεργασίες τις οποίες έχει στο ενεργητικό της με καταξιωμένους ερμηνευτές καθώς και δημιουργούς, συνθέτουν ένα καλλιτεχνικό προφίλ υψηλών προδιαγραφών που συνεχίζει να κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού.

 

Αυτή τη φορά η Εύα Κανέλλη επιστρέφει με ένα υπέροχο τραγούδι με τίτλο "Αυτές τις ώρες" σε στίχους Χρήστου Κατσάνη και Σπύρου Νικολάου ενώ τη μουσική υπογράφει ο συνθέτης Γιάννης Θάνος.

 

Ένα καταπληκτικό τραγούδι που αναμένεται να κερδίσει τους ραδιοφωνικούς σταθμούς όλης της χώρας ντυμένο με την θαυμάσια φωνή της δημοφιλούς ερμηνεύτριας.

 

Κυκλοφορεί στα μεγαλύτερα ψηφιακά καταστήματα του πλανήτη καθώς και στο κανάλι της Real Music στο YouTube.

 

 

Ακούστε το εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=-Z2en369P2A

 

 

 

Λίγα λόγια για την Εύα Κανέλλη

 

 

Η Εύα Κανέλλη γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από μουσική οικογένεια. Οι μουσικές της επιρροές στην παιδική της ηλικία είχαν δύο πυλώνες: από τη μια την Ελληνοβυζαντινή παράδοση (λόγω της Μικρασιατικής καταγωγής της μητέρας της) κι από την άλλη την ''Ευρωπαϊκή'' μουσική μιας και ο πατέρας της υπήρξε επαγγελματίας τραγουδιστής του κλασσικού και ελαφρού ρεπερτορίου. Την ιδιαίτερη κλίση της στο τραγούδι έδειξε από την ηλικία των επτά ετών περίπου, οπότε και χαρακτηρίστηκε ως ''παιδί- θαύμα'' από τον (τότε συνεργάτη του πατέρα της) κορυφαίο μουσικοσυνθέτη Τάκη Μωράκη. Σε πολύ νεαρή ηλικία (όντας ακόμα μαθήτρια και σπουδάστρια του Εθνικού Ωδείου) άρχισε να εμφανίζεται σε μεγάλα κέντρα διασκέδασης της Αθήνας μαζί με σπουδαίους τραγουδιστές εκείνης της εποχής όπως η Δούκισσα, ο Μιχάλης Μενιδιάτης, η Λίτσα Διαμάντη, ο Κώστας Τουρνάς, ο Δημήτρης Κοντολάζος, η Κατερίνα Στανίση, ο συνθέτης και μαέστρος Νίκος Ιγνατιάδης και πολλοί άλλοι. Το 1993 έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με το τραγούδι ''Άβυσσος η αγκαλιά σου''. Συνεργάστηκε επίσης (κυρίως σε ζωντανές εμφανίσεις) με τους τραγουδιστές Δημήτρη Μητροπάνο, Ελένη Βιτάλη, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Θέμη Αδαμαντίδη, Γιώργο Μαργαρίτη, Πασχάλη Τερζή κ.α. και τους συνθέτες Μάριο Τόκα, Τάκη Σούκα, Στέφανο Κορκολή κ.α. Μέχρι σήμερα με τη φωνή της έχουν κυκλοφορήσει 6 προσωπικά albums καθώς επίσης και πλήθος μεμονωμένων τραγουδιών και συμμετοχές σε albums άλλων καλλιτεχνών ερμηνεύοντας διαφορετικά στυλ μουσικής (από σύγχρονα και έντεχνα λαϊκά μέχρι δημοτικά και ρεμπέτικα) πάντα με τον δικό της, γεμάτο πάθος και ένταση, ιδιαίτερο τρόπο και αισθητική.

 

 

 

 

Διαβάστηκε 121 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα