ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 - 12:24:20μ.μ.
23
Μαΐου

Φαίη Θεοχάρη: Λαμπερό Opening στο πλάι του Θοδωρή Φέρρη και του Νίκου Απέργη

Κατηγορία Μουσική

Η Φαίη Θεοχάρη ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο Posidonio την προηγούμενη Παρασκευή, με τον Θοδωρή Φέρρη και τον Νίκο Απέργη και έδωσε τον καλύτερο της εαυτό.

Η Φαίη με εντυπωσιακή σκηνική παρουσία και με ωραία στιγμιότυπα επί πίστας κέρδισε πραγματικά τις εντυπώσεις και ευχαρίστησε τον κόσμο για την ανταπόκρισή του.


Τα βήματα της Θεοχάρη μετά από ένα χρόνο στη μουσική βιομηχανία είναι πραγματικά εντυπωσιακά τόσο για το νεαρό της ηλικίας της όσο και για τις συνεργασίας που έχει κάνει. Το ήθος και ευγένεια της είναι μέσα στα μεγάλα ατού της επίσης . Παράλληλα αυτή τη περίοδο μαζί με τον παραγωγό της και στενό συνεργάτη της Γαβριήλ Γαβριήλογλου βρίσκονται στο στούντιο και ετοιμάζουν το νέο της single. Στόχος τους πάντα η κορυφή ! Άλλωστε όπως είχε δηλώσει και σε συνέντευξή της παλαιότερα η Φαίη , υποστήριζε το μεγάλο ταξίδι που ξεκινούσε ότι θα ήθελε να έχει μόνο ωραία τραγούδια και όμορφες συνεργασίες. Oι «Μαργαρίτες» σάρωσαν κυριολεκτικά αν κρίνει κανείς το τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έχει η Φαίη στο μουσικό στερέωμα.


https://www.youtube.com/watch?v=75uEQkF6PnE

Διαβάστηκε 36 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα