ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 11:43:47π.μ.
01
Ιουλίου

Κυκλοφορεί στις 2 Ιουλίου το νέο κομμάτι της Joanna Drigo «Foolish Game»

Κατηγορία Μουσική

Η Joanna Drigo είναι μια από τις πιο υποσχόμενες νέες ερμηνεύτριες και τραγουδοποιούς στην Ελλάδα.

Έχοντας στις αποσκευές τις δύο άλμπουμ και διάφορα singles, το 2021 η Joanna συναντά την SPRING TR3E, μια ομάδα φιλόδοξων μουσικών παραγωγών με όραμα, πολυετή εμπειρία στη μουσική παραγωγή, τη σύνθεση τραγουδιών και την προώθηση καλλιτεχνών. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους είναι ένας φρέσκος και πρωτότυπος ήχος, με το πρώτο δείγμα της συνεργασίας τους να είναι το single «Foolish Game», ενώ και άλλα singles αναμένονται να κυκλοφορήσουν το προσεχές διάστημα.


Στις 2 Ιουλίου λοιπόν αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον το «Foolish Game», ένα κομμάτι που στηρίζει και μεταδίδει ήδη ο ραδιοφωνικός σταθμός Pepper 96,6.
Η Joanna συμμετέχει σε κάποιες από τις συναυλίες των Πυξ Λαξ το καλοκαίρι του 2021.


H «SPRING TR3E» φιλοδοξεί να υποστηρίξει νέες αξιοσημείωτες καλλιτεχνικές προσπάθειες σε όλα τα επίπεδα δημιουργίας (παραγωγή, συγγραφή τραγουδιών, ερμηνεία κ.λπ.), συνεργαζόμενη με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Μείνετε συντονισμένοι …

Διαβάστηκε 143 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα