ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 11:36:49π.μ.
01
Μαρτίου

Κυκλοφόρησε gospel τραγούδι της Γουίτνεϊ Χιούστον που ηχογραφήθηκε όταν η τραγουδίστρια ήταν μόλις 17 ετών

Κατηγορία Μουσική

Περιλαμβάνεται στο άλμπουμ της «I Go to the Rock: The Gospel Music of Whitney Houston» μαζί με άλλα 5 ακυκλοφόρητα

 

Ενα νέο gospel τραγούδι από τη θρυλική Γουίτνεϊ Χιούστον είδε το «φως» και κυκλοφόρησε με τον τίτλο «He Can Use Me».

 

Το συγκεκριμένο τραγούδι ηχογραφήθηκε το 1981 από την τραγουδίστρια όταν ήταν 17 ετών και περιέχεται στο δεύτερο άλμπουμ της «I Go to the Rock: The Gospel Music of Whitney Houston» το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου. Σημειωτέον στο πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ υπάρχουν άλλα πέντε ακυκλοφόρητα τραγούδια της.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Χιούστον μαζί με το άλμπουμ την ίδια ημέρα θα κυκλοφορήσει και ένα νέο τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ το οποίο θα προβληθεί σε πολλά τηλεοπτικά δίκτυα. Σε παραγωγή Μπάρρυ Τζέννινγκς (Barry Jennings) η βραβευμένη με GRAMMY τραγουδίστρια Σίσι Γουίνανς (CeCe Winans) θα παρουσιάσει όλη την πορεία της μοναδικής Γουίτνεϊ Χιούστον στην γκόσπελ μουσική «από την πρώτη της εμφάνιση μπροστά σε κοινό, μέχρι την ηχογράφηση του soundtrack της ταινίας «The Preacher’s Wife» του 1996, το οποίο έγινε το πιο επιτυχημένο γκόσπελ άλμπουμ όλων των εποχών».

 

Στο ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει και σε DVD, περιλαμβάνονται επίσης και αξέχαστες ζωντανές εμφανίσεις από τα βραβεία NAACP Image Awards και τα American Music Awards.

 

«Η Φωνή», όπως την αποκαλούσαν βρέθηκε νεκρή από ανακοπή καρδιάς λόγω υπερβολικής χρήσης κοκαΐνης στην μπανιέρα της σουίτας της στο Χίλτον του Μπέβερλι Χιλς στις 11 Φεβρουαρίου του 2012.

 

 

https://www.youtube.com/channel/UCG5fkJ8-2b2ZjWpVNpr7Dqg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 38 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα