ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 10:35:16π.μ.
03
Μαρτίου

KISS: Μετά από 50 χρόνια καριέρας ανακοίνωσαν την τελευταία τους συναυλία

Κατηγορία Μουσική

«Ο Τζιν και εγώ ξεκινήσαμε μαζί όταν ήμουν 17 ετών και αυτός 20. Είναι η ώρα» είπε ο Πολ Στάνλεϊ

 

Τις δύο τελευταίες συναυλίες τους ανακοίνωσαν οι KISS, στη ραδιοφωνική εκπομπή «The Howard Stern Show» της SiriusXM. Το συγκρότημα θα πραγματοποιήσει τις τελευταίες συναυλίες στα πλαίσια της περιοδείας «Εnd of the road».

 

«Στις 1 και 2 Δεκεμβρίου θα είμαστε στο «Madison Square Garden». Αυτές θα είναι οι δύο τελευταίες συναυλίες του συγκροτήματος. Τελειώνουμε από εκεί όπου ξεκινήσαμε», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής των KISS, Πολ Στάνλεϊ (Paul Stanley).

 

Οι KISS ξεκίνησαν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους τον Ιανουάριο του 2019, αλλά αναγκάστηκαν να τη διακόψουν το 2020, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αναφέρει το Βlabbermouth. «Κάποιοι άνθρωποι, ειρωνικά, είπαν ότι ‘’αυτή η περιοδεία συνεχίζεται εδώ και χρόνια’’. Ναι, χάσαμε δυόμισι χρόνια λόγω της πανδημίας», εξήγησε ο Πολ. «Θα είχαμε ήδη τελειώσει. Ναι, αυτό είναι το τέλος».

 

Αρχικά, οι εμφανίσεις τους ήταν προγραμματισμένες να ολοκληρωθούν στις 17 Ιουλίου 2021 στη Νέα Υόρκη, αλλά πήραν μία παράταση μέχρι τα τέλη του 2023. Προστέθηκαν 19 νέες εμφανίσεις στη Βόρεια Αμερική, με την πρώτη να ξεκινά στις 29 Οκτωβρίου στο Όστιν του Τέξας και με στάσεις σε Καλιφόρνια, Ουάσιγκτον, Ιλινόις, Καναδά, καταλήγοντας στη Ν. Υόρκη.

 

«Πρέπει να θυμάστε ότι ο Τζιν και εγώ ξεκινήσαμε μαζί όταν ήμουν 17 ετών και αυτός 20, πριν από 50 χρόνια… Είναι η ώρα», εξήγησε ο Πολ Στάνλεϊ.

 

 

https://www.instagram.com/stories/kissonline/?utm_source=ig_embed&ig_rid=9f808d0a-7a42-488c-9d11-8b2780c584e8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

Διαβάστηκε 23 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα