ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 9:54:22π.μ.
11
Δεκεμβρίου

Πέμπτη 16/12  - Anastasia Papatheodwrou


“De Nouveau” – Live music performance


H Αναστασία Νάντια Παπαθεοδώρου, μια πολύπλευρη δημιουργός που τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται καλλιτεχνικά ως ηθοποιός, τραγουδίστρια, θεατρική και κινηματογραφική σκηνοθέτις και performer, παρουσιάζει στο Red Jasper Cabaret Theatre μια μουσική performance με κινηματογραφικές μουσικές, τζαζ, σκανδιναβικά πιάνα και ιαπωνικούς ήχους μέσα από αυτοσχεδιασμούς σε αγγλικούς, γαλλικούς και γερμανικούς στίχους. Μία μουσική διήγηση με μικρά κείμενα και ποιήματα, που οδηγεί την καλλιτέχνη στη διερεύνηση της εκ νέου συνάντησης με τον εαυτό.
Μαζί της ο μουσικός Πάνος Μπίρμπας σε πιάνο, κιθάρα και φωνή.


Η δουλειά της Αναστασίας Παπαθεοδώρου έχει παρουσιαστεί σε μουσεία, γκαλερί, θέατρα, γκαράζ, εκκλησίες σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Βερολίνο, Πορτογαλία, Βιέννη. Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο, το φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, με το ΜΑΙ (Marina Abramovic institute), με την Biennale Αθηνών και Sao Paolo, με τη Σχολή Καλών Τεχνών της Βιέννης.

 

Ώρα παράστασης: 21:00
Διάρκεια: 70 λεπτά
Τιμή : Γενική Είσοδος 8€

 

 

Παρασκευή 17/12
Pavlina Styl
“Paris-Athènes-Berlin”
Η περφόρμερ Pavlina Styl, μετά την επιτυχία της μουσικής της παράστασης ‘Retour de la Lumière’, θα εμφανιστεί με την ορχήστρα της για μια μόνο βραδιά στο Red Jasper

 

 

Cabaret Theater την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου. Θα παρουσιάσει το ανανεωμένο πρόγραμμα ‘Paris-Athènes-Berlin’ βασισμένο πάντα στο μουσικό θέατρο, το καμπαρέ και τον κινηματογράφο, με νέες πρωτότυπες διασκευές.


Επιλέγοντας τον θεατρικό λόγο του Β. Βrecht και την ιδιαίτερη μουσική του Κ. Weil, η Pavlina Styl ερμηνεύει με τη μοναδική αισθαντική φωνή της γνωστά τραγούδια από τα musical του J. Kander, μεταφέροντας νοερά το κοινό στους δρόμους του Βερολίνου με κομμάτια από τη δεκαετία του 1930 μέχρι το Dark Cabaret του σήμερα και, παράλληλα, παρασύροντάς το στον ρομαντικό κόσμο του Παρισιού και τη μουσική του καμπαρέ της Belle Époque, με σήμα κατατεθέν την E. Piaf και τον J. Brel.


To πάθος της για τον «έρωτα και την αναρχία» την οδηγεί στη Ν. Ιταλία για να συναντήσει το Ν. Rota, αλλά πάντα επιστρέφει στην παλιά Αθήνα με μοναδικά κομμάτια από τους αγαπημένους της Έλληνες συνθέτες Μάνο Χατζιδάκι, Σ. Κραουνάκη, Γ. Σπανό με ρυθμούς jazz, swing, tango και waltz.

 

Συντελεστές
Pavlina Styl: Φωνή
Μάνος Κιτσικόπουλος: Πιάνο
Δημήτρης Σίμος: Σαξόφωνο
Γιώργος Ρούλος: Κοντραμπάσο
Σεραφείμ Μπέλλος: Ντραμς-Κρουστά

 

Ώρα παράστασης: 21:30
Διάρκεια: 100 λεπτά
Τιμή : Γενική Είσοδος 12€

 

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr

 

Red Jasper Cabaret Theatre
Κεφαλληνίας 18, Κυψέλη
Τηλ: 2108822551
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Red Jasper on Facebook
Red Jasper on Instagram

 

Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε αμαξίδια.

 

Μέτρα Προστασίας:


Το Red Jasper Cabaret Theatre έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας και λειτουργεί με βάση τα ισχύοντα πρωτόκολλα.
Στον χώρο λειτουργεί σύστημα εξαερισμού με 100% νωπό φιλτραρισμένο αέρα.


Κατά την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.
Ο έλεγχος ταυτοπροσωπίας θα γίνεται με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διπλώματος οδήγησης ή διαβατηρίου.


Για την αποφυγή συνωστισμού οι πόρτες του θεάτρου ανοίγουν μία ώρα νωρίτερα από κάθε παράσταση.

 

Διαβάστηκε 61 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα