ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 - 8:10:04μ.μ.
29
Μαΐου

Νέο Single και Music Video "Χώμα κι Ουρανός" από τον Δημήτρη Αϊβαλιώτη

Κατηγορία Μουσική

Μια Συναρπαστική Συνεργασία με τους Χρήστο Νευρίδη και Γιάννη Ταρπαντζή Ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης επιστρέφει δυναμικά στο μουσικό προσκήνιο με το νέο του single και το αντίστοιχο music video με τίτλο "Χώμα Κι Ουρανός".

Αυτή η πρωτοποριακή παραγωγή, δημιουργία των Χρήστου Νευρίδη και Γιάννη Ταρπαντζή, αναδεικνύει έναν; νέο ήχο στη μουσική του Δημήτρη Αϊβαλιώτη. Το "Χώμα Κι Ουρανός" αποτελεί μια ρυθμική μπαλάντα που συνδυάζει το ethic ηχόχρωμα με electro στοιχεία, εισάγοντας τον καλλιτέχνη σε νέους δρόμους εξερεύνησης.


Με παραγωγό ενορχηστρωτή τον έμπειρο Νίκο Μέρμηγκα και σε συνεργασία με την ταλαντούχα Αθηνά Χιώτη στα φωνητικά, ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης δημιούργησε ένα τραγούδι που ενσωματώνει στοιχεία ambient και traditional, ενώ παράλληλα προσφέρει μουσικές ανατροπές που κεντρίζουν το ενδιαφέρον.


Η οπτικοποίηση του "Χώμα κι Ουρανός" έγινε υπό την επιμέλεια του εξαιρετικού Μάνου Μακράκη, που με τη σκηνοθετική του ματιά έδωσε ζωή στην μουσική αυτή εμπειρία, δημιουργώντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό οπτικοακουστικό ταξίδι. Το "Χώμα κι Ουρανός" αναμένεται να αγγίξει τις καρδιές των ακροατών με τη μοναδική του αίσθηση και την εκλεπτυσμένη παραγωγή του. Για περισσότερες πληροφορίες και να απολαύσετε το νέο single και music video "Χώμα κι Ουρανός", μπορείτε να ακολουθήσετε τον Δημήτρη Αϊβαλιώτη σε όλες τις κοινωνικές πλατφόρμες και να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπό του.

Διαβάστηκε 18 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα