ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 9:50:43π.μ.
18
Απριλίου

Ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφορεί την δέκατη δισκογραφική δουλειά του

Κατηγορία Μουσική

Ο πολυβραβευμένος ηλεκτρονικός μουσικοσυνθέτης Σάκης Γκουζώνης (Sakis Gouzonis), πιο ανανεωμένος από ποτέ, επανέρχεται φέτος με νέα δισκογραφική δουλειά που τιτλοφορείται «Amazing Space».

Πρόκειται για την δέκατη κατά σειρά κυκλοφορία του Σάκη Γκουζώνη και περιλαμβάνει συνολικά δέκα καινούρια κομμάτια ηλεκτρονικής και κινηματογραφικής μουσικής, εμπνευσμένα από το διάστημα και τα τεχνολογικά επιτεύγματα των ημερών μας.



Μέχρι σήμερα, ο Sakis Gouzonis μάς έχει χαρίσει μερικά από τα πιο σημαντικά ηλεκτρονικά ορχηστρικά κομμάτια των τελευταίων ετών όπως, «Anthem Of Love», «Elegy», «From The Sky», «Elohim», «With Respectful Hearts», «Strong», «You Are Not Alone», «Till The End Of Time», «Every Time We Talk», «The Power Of Your Love», «In Unity There Is True Strength», «To Be United» και τόσα άλλα που κατάφεραν να ξεχωρίσουν δημιουργώντας ένα ολοκαίνουριο ηλεκτρονικό ορχηστρικό μουσικό σύμπαν.


Η νέα δισκογραφική δουλειά του Σάκη Γκουζώνη είναι διαθέσιμη μέσα από τον επίσημο ιστοχώρο του στο www.sakisgouzonis.com δωρεάν για όλους.

Διαβάστηκε 359 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα