ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2025 - 8:28:54π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16
Οκτωβρίου

Ο Βασίλης Μπαμπανιάρης live στο Σταυρό του Νότου

Κατηγορία Μουσική

Την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, ο τραγουδοποιός Βασίλης Μπαμπανιάρης ξεκινάει τις χειμερινές εμφανίσεις του σε μια από τις καλύτερες μουσικές σκηνές της Αθήνας, στο Σταυρό του Νότου (club), παρουσιάζοντας τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από τις δύο προσωπικές δισκογραφικές του δουλειές "Μονόγραμμα" και "Δεν ανήκω εδώ".


Μαζί του επι σκηνής η ανανεωμένη μπάντα του “Sepia”, με την οποία αναμιγνύουν μοναδικά τον Ξυλούρη με τους Rolling Stones και τον Σαββόπουλο με τους Doors, σε μια μουσική παράστασημε δυνατές διασκευές απο τηνξένη και ελληνική ροκ σκηνή που ξεκινά από την παράδοση, περνάει από τα 60΄s και καταλήγειστο σήμερα.

 


Μια ξεχωριστή μουσική διαδρομή που απευθύνεται αυστηρά και μόνο σε ονειροπόλους και σε όσους δεν ανήκουν εδώ.




Οι Sepia είναι:



Κωνσταντίνος Βιτώρος: σαξόφωνο, κιθάρα, φωνητικά

Στέλιος Πασχάλης : τύμπανα, φωνητικά

Αχιλλέας Στέλιος: κιθάρες, φωνητικά

Μάριος Γρηγόρης : πλήκτρα

Πάνος "Rat" Χριστοφόρου: μπάσο

Μαζί τους στο τραγούδι και στα φωνητικά: Κυριακή


 

 

πηγή: culturenow.gr

Διαβάστηκε 222 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα